fbpx
Opskrift

Grøn perlebygsalat

Sprødheden fra broccolien og forårsløgene. En mild sødme fra perlebyggen, varmen fra Madagaskar peberen og det friske fra citronen. Det er virkelig en fest i munden.

Hvis du bliver lidt skræmt af Madagaskar peberen, så kan den ersattes af rosa peber som er mere frugtig, men også rigtig god! Eller kan du kværne alm sort peber udover. Men prøv den med! Det er så godt!

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft. Skyl broccolien og skær den i buketter, skræl stilken og skær den i skiver. Kom et stykke bagepapir på en bageplade og kom tomaterne på. Hæld olivenolie ud over broccolien, og kom salt og peber henover. Bag indtil de er sprøde ca. 15-20 min.

Kog perlebyggen efter anvisningen på posen, husk at salte vandet. Hak Madagaskar-peber og forårsløg fint. Kom det hele i en skål og kom citronsaft og skal i. Vend godt sammen. Smag til med salt.

Anret på et fad og nyd.

Print opskrift

Bestil til opskriften

Perlebyg – 500 g

34,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv