fbpx
Opskrift

Hvede Signaturbrød – blanding

Hvede Signaturbrødet er en god sammensætning af tre af vores meltyper. Hvedemel sigtet, hvedemel type 00, ølandshvedemel fuldkorn. Kombinationen af disse meltyper giver dette brød alt det, som et godt brød skal have. God variationsevne og en god luftig krumme. Den har en stabil dej, som kan tilføres mange smagsnuancer. Brødet er bagt til med tørret surdej, som er med til at give en karakteristisk smag.

Video tip – Vi har gjort det nemt for dig at bage et godt Hvede Signaturbrød.

Klik på linket nedenfor og se videoerne:

 

Sådan ælter du din Hvede Signaturbrøds-dej

Koldhævning – fold din dej korrekt før hævning

Koldhævning – sådan former du boller uden at slå luften ud

Hævekurv – fold din dej korrekt før hævning 

Hævekurv – sådan vender du dejen ud og lav et flot snit

Hemmeligheden bag den sprøde skorpe

Sådan ser det færdige Hvede Signaturbrød ud

 

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser røres sammen ved lav hastighed, 1 min.

Herefter følgende:

4 min – medium hastighed

5 min – hviletid

4-5 min – medium hastighed

2 min – hurtig hastighed

 

Koldhævning: Dejen kommes i en smurt beholder eller i en meldrysset hævekurv og stilles på køl i minimum 10 timer. Optimal temperatur er 5-8 grader.
Straks-bagning: hævetid 1-2 timer.

Vendes ud og formes forsigtigt til brød eller boller og bages ved 220º (boller i 14 min. og brød til en kernetemperatur på 99 grader).

 

Print opskrift

Bestil til opskriften

Hvede Signaturbrød – 500 g

25,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Hvede Signaturbrød – Kasse (6×500 g)

140,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv