fbpx

Opskrifter

Velkommen til vores opskrift-univers. Her finder du opskrifter, som er udviklet med Mejnerts økologiske stenkværnede mel. For os er mel er ikke bare mel. Hver enkelt mel-type har sin egenskab som gør noget forskelligt for dit bagværk. Slå dig løs og lad dig inspirere, hvad enden du bager med kompromiløse brødblandinger eller brænder for bagning fra bunden.

Madbrød med Rugmel Fuldkorn

Her er opskriften på et nemt madbrød, som du kan sætte direkte på spisebordet og lade dine gæster selv brække i stykker. Brødet kan laves...
Se opskrift

Sandwichbolle med Rugmel Fuldkorn

Savner du et nemt og lækkert sandwichbrød som indimellem kan erstatte rugbrødet i madpakken? Så er denne opskrift på en sandwichbolle med økologisk Rugmel Fuldkorn...
Se opskrift

Boller med Rugmel Fuldkorn

Her er opskriften på boller med rugmel. De er fyldt med fuldkorn fra rugen, som giver masser af smag, struktur og næring til dit bagværk....
Se opskrift

Brød med Rugmel Fuldkorn

Denne her opskrift er til det gode brød i hverdagen, hvor du får en fantastisk smag fra rugen! Rugmel er noget vi alle mest forbinder...
Se opskrift

Surdejsboller med Fuldkorn

Der findes virkelige mange forskellige meltyper og nogle gange kan det være svært at vælge. Den ene gang er det en stærk bageevne man ønsker,...
Se opskrift

Pasta med hvedeklid

Her får du opskriften på en hjemmelavet pastadej, som er nem at arbejde med, og som kan rulles ud i hånden, hvis du ikke har...
Se opskrift

Snack til madpakken med Fuldkorn

Et smagfuldt lille stykke bagværk, som kan gøre madpakke lidt mere lækker. Vi har taget udgangspunkt i vores almindelige opskrift på boller med Hvedemel Fuldkorn,...
Se opskrift

Madbrød med Fuldkorn – Nemt

Her får du opskriften på et smagfuldt og nemt madbrød med fuldkorn og et lille twist. Vi har kommet tomatpure i brødet. Ud over at...
Se opskrift

Boller med Fuldkorn – Nemt

Her er en opskrift på økologiske fuldkornsboller, nemt og hurtigt!   Disse fuldkornsboller er fyldt med struktur og næring fra økologisk Hvedemel Fuldkorn. Vidste du...
Se opskrift

Brød med fuldkorn – Nemt

Fantastisk nemt og hurtigt brød, fyldt med fuldkorn! Vi ved alle sammen godt at vi skal spise mere fuldkorn. Vi har derfor lavet en opskrift,...
Se opskrift

Æbletærte med Karamelrug

Opskriften på Æbletærte med Karamelrug er udviklet af Emma Kidmose, Nicoline Bøgh, Simon Grønning og Lærke Fan Møller Abel, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i...
Se opskrift

Karamel Cheesecake

Opskriften på Karamel Cheesecake  er udviklet af Amanda Bonde Jacobsen, Astrid Gaardsdal og Ninna Eva Alexandersen, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. En Cheesecake...
Se opskrift

Krydret Græskarbrød med Karamelrug

Opskriften på Krydret Græskarbrød med Karamelrug er udviklet af Hannah, Simone, Adrian og Mathias, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.   Denne her opskrift...
Se opskrift

Kartoffel Curry med naan

Opskriften på Kartoffel Curry med naan med Karamelrug og Hvedeklid er udviklet af Amanda Bonde Jacobsen, Astrid Gaardsdal og Ninna Eva Alexandersen, studerende på Ernæring...
Se opskrift

Brunkager med Karamelrug

Opskriften på Brunkager med Karamelrug er udviklet af  Anja Malle.   I vores opskrift på lækre og sprøde brunkager til julens småkagedåse, har vi tilføjet...
Se opskrift

Surdejsbrød med Karamelrug

Et fantastisk surdejsbrød med en masse unik smag. Ved at tilføje vores karakteristiske Karamelrug får du et surdejsbrød som er fyldt med smag. Økologisk Karamelrug...
Se opskrift

Surdejsstykker med Karamelrug

Surdejsstykker med Karamelrug er en klassisk surdejsbolle, men med en helt særlig og karakteristisk smag fra vores Karamelrug. Vores Karamelrug er en lys maltmel, som...
Se opskrift

Cookies med Karamelrug

Disse lækre og store cookies bliver sprøde udenpå og bløde indeni. De får en helt særlig og fyldig smag, blandt andet fordi vi har tilføjet...
Se opskrift

Granola med Karamelrug

Brug den på yoghurt, skyr eller desserter. Granola med Karamelrug er fyldt med smag, blandt andet fra vores økologiske Karamelrug. Det er en lys maltmel...
Se opskrift

Kardemommesnurrer

Søde og smagsfulde kardemommesnurrer, som er bagt med vores økologiske Hvedemel Fint og Karamelrug. Karamelrugen er ristede og maltede rugkerner, så selvom disse kardemommesnurrer er...
Se opskrift

Surdejsfocaccia med Mariagertoba

Et lækkert hjemmebagt surdejsfocaccia bagt med vores Mariagertoba. Du kan give brødet dit eget præg, ved at komme din yndlings topping på. I opskriften har...
Se opskrift

Mariagertobabrød med valnødder og tranebær

Dag 1 Bland mel, vand og den aktive surdej sammen i en skål og lad det stå i ca. 45 minutter. (Fermentolyse) Tilsæt herefter salt...
Se opskrift

Fuldkornssurdejsbrød med Mariagertoba

Mariagertoba er en fantastisk dansk hvedesort, fyldt med smag og giver brødet farve. Denne her opskrift er med 40% fuldkornsmel, og det er fordi Mariagertobahveden...
Se opskrift

Mejnerts Myslibar

Mejnerts Myslibar med et strejf af appelsin er et lækkert lille pift til madpakken. Opskriften er udviklet af Johanne Lorentzen, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen...
Se opskrift

Kartoffelrøsti med rygeostcreme

Opskriften på Kartoffelrøsti med rygeostcreme er udviklet af Amalie Nielsen og Maria Nørrevang Kudsk, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. Kartoffelrøsti Start med at...
Se opskrift

Hvedekerner i flødeskum med bagt æble og sprødt marcipandrys

Opskriften på Hvedekerner i flødeskum med bagt æble og sprødt marcipandrys er udviklet af studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.  Hvedekerner i flødeskum Hvedekerne...
Se opskrift

Kartoffelporretærte med soltørrede tomater og ost

Opskriften på Kartoffelporretærte med soltørrede tomater og ost er udviklet af studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.  Tærtedejen Bland rugmel og hvedeklid i en...
Se opskrift

Grøn kartoffelsalat med Hokkaido, feta og pinjekerner

Opskriften på grøn kartoffelsalat er udviklet af Celine Holst Elkjær, Emilie Ellingesøe, Jakob Strandby & Janni Pilskov – Studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. ...
Se opskrift

Bananpandekager med hvedeklid og karamelliserede æbler

Opskriften på Bananpandekager er udviklet af Celine Holst Elkjær, Emilie Ellingesøe, Jakob Strandby & Janni Pilskov – Studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.  Bananpandekager...
Se opskrift

Kartoffelpizza

Dagens menu = Kartoffelpizza. Har du travlt? Find opskriften på pizzadej med gær her. Surdejsfodring: Start med at fodre din surdej så den er klar...
Se opskrift

Kartoffelsalat

Sommer, solskin og kartoffelsalat! Er vi de eneste der synes det høre lidt sammen? Her får du vores opskrift på en simpel, men smagfuld kartoffelsalat,...
Se opskrift

Hindbærsnitter med Ølandshvede

Hindbærsnitter er nok af de mest klassiske tørkager, som de fleste elsker. Det er muligvis også en af de mest simple, da den kun består...
Se opskrift

Kartoffel Rugbrød

Hvis der er noget vi er gode til her i Danmark, så er det at spise kartofler og bage rugbrød! Derfor har vi kombineret de...
Se opskrift

Russisk Rugbrød

Et mørkt, fugtigt og kraftigt brød, som er en mellemting mellem et pumpernickel og et gammeldags dansk rugbrød! Brødet her udskiller sig fra andre surdejsbrød,...
Se opskrift

Air bread – Pude Brød

Små hule pude lignende brød, der hedder Airbread. De er geniale til enhver anledning hvor der skal en lille appetizer på bordet, som med garanti...
Se opskrift

Trylledej – Saltdej

Trylledej kan bruges til rigtig mange sjove projekter, og det er dejlig nemt og billigt at arbejde med. Det er en helt oplagt weekend- og...
Se opskrift

Flettede Luciaboller med Appelsinremonce

Lussekat, også kendt som Luciabrød, er et svensk bagværk, der er knyttet til traditionen omkring Luciadag den 13. december. Men vi er efterhånden også ved...
Se opskrift

Surdejsboller med knækkede hvedekerner og hvedemel fint

Bollerne her er rige på smag. For det er netop, hvad stenkværnet mel giver os i særdeleshed. Masser af smag – og næringsstoffer. Kornet bliver...
Se opskrift

Surdejsrester Kiks

Vi elsker her på Mejnerts når vi kan give vores restprodukter merværdi – også når det kommer til surdejsrester! Derfor har vi lavet en surdejsreste...
Se opskrift

Græskar brød

Græskarbrødet er en nem måde at imponere sine gæster på! Men den kan sagtens bages uden at den skal bindes op, og blot lavet som...
Se opskrift

Nem bærtærte

Tærten kan bages med alverdens forskellige bær og frugter fra haven. Om foråret er den perfekt med rabarber, om sommeren med hindbær og om efteråret...
Se opskrift

Det bløde surdejsrugbrød

Det bløde surdejsrugbrød er bagt med stenformalet rug- og hvedemel, samt hævet med 100% surdej. Surdejen, som bruges i denne opskrift, er Hvedesurdejen Hr. Weyse....
Se opskrift

Surdejsbrød med rug

Rugmel giver dit surdejsbrød en sødmefyldt afrunding og en smuk farve. Opskriften her indeholder et væld af gode tricks til at lykkes med en luftig...
Se opskrift

Citronmåne

Citronmånen er bagt med Hvedemel Sigtet, frisk citronglasur og marcipan. Den er fuld af smag og holder sig både frisk og lækker i dagene efter...
Se opskrift

Kartoffel-porre-suppe med rugknas

Fremgangsmåde: Skær kartofler og løg i tern og porre i ringe (ca. 1 cm tykke). Opvarm gryden og brun grøntsagerne heri. Tilsæt bouillon og vanilje....
Se opskrift

Vandbakkelser

Vandbakkelser er kagen, som du kan ryste ud af ærmet på et øjeblik. I opskriften her har vi lavet dem til de lækreste fastelavnsboller, men...
Se opskrift

Fastelavnsboller

Dej: Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser – på nær smør. Rør ingredienserne sammen til en homogen dej. Skær smørret i...
Se opskrift

Bagekartofler med fyld

Vask kartoflerne med en børste og skær dem midt over – på den korte led. Beklæd en bageplade med bagepapir. Smør bagekartoflernes skindfrie/åbne side med...
Se opskrift

Juleknapper

Sprøde julesmåkager med det blødeste julehjerte. Juleknapper er et hit på småkagefadet og forsvinder næsten lige så hurtigt, som du kan nå at ligge dem...
Se opskrift

Vaniljekranse

Vaniljekranse er en sand juleklassiker og den lille runde småkage er allerbedst når den er sprød og selvfølgelig fuld af smag. Følg opskriften her –...
Se opskrift

Hjemmelavet modellervoks

Modellervoks er hyggeligt og overraskende nemt at lave selv. Fremgangsmåde: Kom vandet i en gryde og bring det i kog. Bland alle øvrige ingredienser i....
Se opskrift

Mørdej – Æbletærte med marcipanfyld

Jo færre ingredienser – jo større omhu skal de vælges med. Det er hele hemmeligheden bag en god mørdej. Mørdejen her i opskriften er lavet...
Se opskrift

Gulerodsbrud

De lækreste, bløde brud. Lav dem som i opskriften her – med solsikkefrø og gulerod – eller prøv at tilsætte mørk chokolade og tranebær. Gulerødderne...
Se opskrift

Surdejspizza

Denne opskrift på surdejspizza kræver tid og kærlighed, men til gengæld smager de også fantastisk! Har du travlt? Så finder du opskriften på pizzadej med...
Se opskrift

Ølands-foldebrød

Er du en rutineret surdejsbager eller har du bare lyst til at kaste dig ud i et udfordrende brød? Så er opskriften her noget for...
Se opskrift

Luksuspandekager

Luksuspandekager af den søde slags. Her er der ikke sparet på noget og pandekagerne er bløde og lækre – også dagen efter.   Fremgangsmåde: Flæk...
Se opskrift

Rug-snack

Tryl dit hverdagsrugbrød om til den lækreste Rug-snack. Fantastisk i madpakken med lidt smør på toppen. Du kan lave Rug-snack af en hel portion rugbrødsdej...
Se opskrift

Rug-Rugbrød

I opskriften her tager vi udgangspunkt i, at du benytter en rug-surdej, som primært opbevares i køleskab. Du kan også sagtens bruge opskriften, hvis du...
Se opskrift

Rugbrød med hvedesurdej

Din hvedesurdej kan selvfølgelig også bage rugbrød. Opskriften her giver dig et mørkt, blødt og smagfuldt surdejsrugbrød. Begynd med en surdejsfodring dagen/aftenen før din planlagte...
Se opskrift

Kanelsnurrer

Fremgangsmåde: Hæld kold mælk i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt æg, hvedemel, sukker, salt og kardemomme og ælt dejen til den er...
Se opskrift

Surdejsstykker

Når din surdej er bageklar kan du bage de lækreste surdejsstykker. Surdejen er optimal til bagning når den ”topper” i niveau, men den kan også...
Se opskrift

Surdejsrugbrød med 5-kerneblanding

Savner du også rugbrød, hvis du har været væk fra Danmark i længere tid? – og er din første tanke “smørrebrød”, hvis du bliver spurgt...
Se opskrift

Ølandsboller med rugkerner

Dag 1: Start med at fodre din surdej så den er klar til bage med. Vej rugkernerne af i en skål og hæld vand i...
Se opskrift

Choko-noir chokoladeboller

Choko-noir bollerne er mørke chokoladeboller med intens smag af chokolade. Der sker noget fantastisk med smag når man kryds fermenterer. Du har måske ikke tænkt...
Se opskrift

Rugbrødslagkage

Sønderjysk rugbrødslagkage med solbær og hvid chokolade, en uundværlig klassiker på det sønderjyske kaffebord! Hvis du er en af dem som tænker ”Ejha – rugbrød...
Se opskrift

Søde vafler med surdej

Sprøde søde vafler lavet på surdej. Imponer dine morgenmadsgæster eller gør en grå dag lidt bedre med disse vafler! Her er der brugt både Hvedemel...
Se opskrift

Madvafler med surdej

Hvem kan ikke lide vafler? Sprøde og saftige og kan fungere både som morgenmad, frokost og aftensmad. Madvaflerne er bagt på Ølandshvedemel sigtet, som øger...
Se opskrift

Flydetesten

Hvornår er en surdej bedst til bagning? Flydetesten er den gode tommelfingerregel når du skal se om din surdej er bage-klar. En surdej hæver brød...
Se opskrift

Fodring – hvedesurdej

Når du fodrer din surdej, tilsætter du nyt mel og vand i forholdet: 1:2:2. Resten af den ”gamle ” surdej kasseres. Rør alle ingredienserne godt...
Se opskrift

Rugsurdej – opstart

Start din rug-surdej Når det hjemmebagte surdejsrugbrød først flytter ind i din hverdag – så flytter det ikke sådan lige ud igen. Smagen er ganske...
Se opskrift

Surdejsrugbrød

Har du startet din rugsurdej? Så er du klar til at fortsætte rugbrøds-rejsen. Alternativt, finder du vejledningen til opstart af rug-surdej her. I denne opskrift...
Se opskrift

Kanelsmåkager

Tænd ovnen på 200 grader. Solsikkekernerne og hasselnødderne ristes i ovnen i 5 min. Køl dem herefter af. Smørret smuldres sammen med melet. Farin, vaniljesukker,...
Se opskrift

Bløde Juleboller

Lun mælken på mellem-lav varme til den er fingerlun. Sluk for blusset og lad gryden stå på eftervarmen. Kom smørret op i gryden og rør...
Se opskrift

Brunsviger

En brunsviger skal være snasket, saftig og den skal helst serveres lun. Brunsvigeren er bagt på en smidig Type 00 dej. Opskriften passer til en...
Se opskrift

Julesnurrer med marcipan

Julen sig nærmer og julehyggen er flyttet ind i! Julesnurrerne her passer perfekt til den mørke tid, hvor der ikke spares på noget. Fremgangsmåde: Start...
Se opskrift

Knækbrød med surdejsrester

Får du brugt dine mange surdejsrester til noget fornuftigt? Eller mangler du inspiration? Det er ærgerligt at smide kasseret surdej ned i afløbet. Især når...
Se opskrift

Fyldte Æbleskiver

Fremgangsmåde: Start med at tage kærnemælk, smør og æg ud af køleskabet, så det kan nå at temperere. Find en stor skål og kom en...
Se opskrift

Surdejspandekager

Jeppe Foldager fra Dragsholm Slot har lavet denne lækre opskrift på pandekager med surdejsrester, ølandshvedemel og rugmel. Pandekagerne er fantastiske som madpandekager, men skulle der...
Se opskrift

Perleotto

Smelt smørret i en gryde og kom finthakket løg og hvidløg i. Lad det sauter af uden af få farve, tilsæt perlerne og kom 6...
Se opskrift

Surdejsguide – Sådan laver du din egen surdej

I denne surdejsguide finder du alt hvad du skal vide, for at komme godt igang med surdejsbagningen. Vi vil anbefale dig, hvis det er muligt,...
Se opskrift

Æbleboller med surdej

Koldhævede æbleboller kan bages med både surdej og gær. Perfekte til efterårets hyggelige stunder. Dag 1: Start med at fodre din surdej så den er...
Se opskrift

Softkernerugbrød

Softkernerugbrødet er et dejligt kernefyldt rugbrød med en intens smag af rug. Smagen er rundet af med syrlighed fra tørret surdej.   Fremgangsmåde: Rør alle...
Se opskrift

Solsikkerugbrød

Solsikkerugbrødet er er dejligt rugbrød med en tilpas kernestruktur, god smag og krumme.   Fremgangsmåde: Rør alle ingredienser sammen til en ensartet og homogen dej...
Se opskrift

Ølands fastelavnboller

Fremgangsmåde: Dejen: Lun mælken i en gryde, til den er omkring 35-38º varmt. Tag gryden af varmen og kom smørret i mælken. Når smørret er...
Se opskrift

Gulerodskage med ølandshvede

Fremgangsmåde: Pisk æg, olie og farin til en cremet masse, vend forsigtigt mel og gulerødder i.  Hæld dejen i en 1,5 liters smurt rugbrødsform. Sæt...
Se opskrift

Koldhævet Grunddej

Koldhævet grunddej giver et smagfuldt og aromatisk brød af 100 % stenformalet mel. Opskriften kan bruges til både brød, sandwichboller og morgenstykker. Giver 1.000 g...
Se opskrift

Knækbrød af 5-kerneblanding

Fremgangsmåde: Rør 5-kerneblanding, hvedemel, rugmel, bagepulver og salt sammen. Tilsæt vand og olie og rør det til en jævn dej, der deles i 2 lige...
Se opskrift

Sprød müsli af 5-kerneblanding

Fremgangsmåde: Honning og smør smeltes i en gryde over svag varme. Vend herefter 5-kerneblandingen i og rør det godt igennem. Fordel blandingen ud på en...
Se opskrift

Mejnerts Signaturbrød

Mejnerts signaturbrød. Smag, struktur og gode bageegenskaber. Signaturbrøds-opskriften giver dig et hvedebrød, som rummer alt det bedste fra Mejnerts Mølle. Fremgangsmåde: Alle ingredienser (undtagen salt)...
Se opskrift

Pizzadej med type 00

Fremgangsmåde: Alle ingredienserne røres sammen til en jævn og glat dej. Æltes ca. 4 min. i røremaskine med dejkrog. Dejen hæver i en meldrysset skål ca. 2 timer....
Se opskrift

Basis Rugbrød

Basis rugbrødet giver et blødt og lækkert rugbrød med masser af kornsmag. Blandingen er 100% økologisk og gør rugbrødsbagning let – uden at gå på...
Se opskrift

Gulerodsrugbrød

Gulerods-rugbrødet er bagt på Basis-rugbrøds blandingen, som primært indeholder rugmels-typerne Rugmel Sigtet og Rugmel Fuldkorn. Den gode økologiske opskrift har vi sat for dig. Tilsæt...
Se opskrift

Kartoffelrugbrød

Fremgangsmåde: Alle ingredienser røres grundigt sammen, fyldes i en bageform og stilles til hævning ca. 1 time ved stuetemperatur. Bages ved 180º varmluft til en...
Se opskrift

5-kerne Rugbrød

Basis-rugbrød er en blanding, som i sin rene form udgør en stærk grunddej. I denne opskrift udgør blandingen basen i et kernefyldt rugbrød. Fremgangsmåde: Alle...
Se opskrift

Banan-chokolade Rugbrød

En lækker snack, som egner sig både til madpakken og som tilbehør til eftermiddagskaffen. Opskriften kan laves både som hele rugbrød i alm. rugbrødsform (1,5...
Se opskrift

Varme hveder

Store Bededag er store Hvededag. Den luftige, lyse hvedebolle med sødelig smag af kardemomme er en fast tradition i mange danske hjem og de smager...
Se opskrift

Kammerjunker

Kammerjunker med peanutbutter og limeskal. Et sprødt og frisk indspark til din koldskål. God fornøjelse!   Fremgangsmåde: Alle ingredienser æltes sammen i en skål. Rul...
Se opskrift

Pizza med tørret skinke og spinat

Giver ca. 2 stk pizza i alm. størrelse. Fremgangsmåde: Dejen rulles tyndt ud. 2 spsk. tomatsauce fordeles på pizzadejen. Pizzaen bages – enten i en brandvarm...
Se opskrift

Vegetar pizza med kartofler, rygeost og grønkål

Mejnerts økologiske vegetarpizza er udviklet på en bund af Mejnerts Pizzadej – blanding. Blandingen giver en tynd og sprød pizzabund. Alt du skal gøre er,...
Se opskrift

Dessert-pizza med jordbær og mascarpone

Synes du, at dessert på grillen kan være en udfordring? Denne opskrift er inspireret af den klassiske jordbærtærte – indbegrebet af dansk sommer. Mejnerts grillede...
Se opskrift

Hvede Signaturbrød – blanding

Hvede Signaturbrødet er en god sammensætning af tre af vores meltyper. Hvedemel sigtet, hvedemel type 00, ølandshvedemel fuldkorn. Kombinationen af disse meltyper giver dette brød...
Se opskrift

Focaccia – Hvede Signaturbrød

Focaccia-brødet er bagt på Mejnerts Hvede Signaturbrøds-blanding og gør det nemt for dig at lave et lækkert madbrød, som kan bruges som tilbehør til aftensmaden...
Se opskrift

5-kernebrød – Hvede Signaturbrød

5-kerne brødet er bagt på Mejnerts Hvede Signaturbrøds-blanding og Mejnerts 5-kerne blanding. Opskriften giver et kernefyldt brød med et tæt krumme, som egner sig godt...
Se opskrift

Brunsviger – Hvede Signaturbrød

Mejnerts Hvede Signaturbrød er en brødblanding, som rummer et utal af muligheder. I denne opskrift er brødblandingen brugt som bund i en lækker brunsviger. Resultatet...
Se opskrift

Gulerodsboller – Hvede Signaturbrød

Gulerodsbollerne er bagt på Mejnerts Hvede Signaturbrøds-blanding.   Video tip – Vi har gjort det nemt for dig. Klik på linket nedenfor og se videoerne:...
Se opskrift

Her finder du et udvalg af nogle af vores fantastiske produkter

Bag og Smag Kassen

Giv en gave med alle de gode smage fra Mejnerts. Vi har samlet en pakke med en bred vifte af vores lækre økologiske mel.

299,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Økologisk Karamelrug

Økologisk Karamelrug er en lys maltmel som er lavet af vores egne maltede og ristede økologiske rugkerner. Den giver en smuk farve og en naturlig sødme med noter af Karamel.

45,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Økologisk Mariagertoba Fuldkorn

Mariagertoba er en nyere hvedesort som passer til det danske klima, men har nogle af de samme egenskaber som Manitoba. Den har en stærk glutenstruktur og giver en fantastisk farve og smag til dit bagværk.

36,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Økologisk Ølandshvedemel Fuldkorn

36,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv