fbpx
Opskrift

Softkernerugbrød

Softkernerugbrødet er et dejligt kernefyldt rugbrød med en intens smag af rug. Smagen er rundet af med syrlighed fra tørret surdej.

 

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser røres sammen, fyldes i en smurt form og stilles overdækket til hævning i ca. 1 time ved stuetemperatur.
Bages ved 180o  varmluft til kernetemperatur på 96o

Tips:
Der kan med fordel tilsættes lidt mere vand/væske til dejen. Dette kan gøre dejen mere våd og flydende. Den anbefalede vandmængde er vejledende. Tilsæt vandet/væden lidt af gangen og hold øje med dejen.

Print opskrift

Bestil til opskriften

Softkernerugbrød – 500 g

24,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Softkernerugbrød – Kasse (6×500 g)

135,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv