fbpx
Opskrift

Mejnerts Signaturbrød

Mejnerts signaturbrød. Smag, struktur og gode bageegenskaber. Signaturbrøds-opskriften giver dig et hvedebrød, som rummer alt det bedste fra Mejnerts Mølle.

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser, undtagen salt, kommes i røreskål og æltes 6-8 min – til dejen begynder at samle sig. Herefter tilsættes salt og dejen æltes ved høj hastighed i 1 min.

Dejen kommes i en smurt form og hæver min. 10 timer på køl, optimalt 6-8 grader (brug fx køleskabets grøntsagskuffe).

Efter endt hævning vendes dejen ud på et meldrysset bord og foldes forsigtig ind over sig selv. Bag brødet i en varm ovn (230º varmluft) til en kernetemperatur på 99 grader.

Print opskrift

Bestil til opskriften

Hvedemel Sigtet – 1 kg

24,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Type 00 Hvedemel – 1 kg

29,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Ølandshvedemel Fuldkorn – 1 kg

34,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv