fbpx
Opskrift

Mejnerts Signaturbrød

Mejnerts signaturbrød. Smag, struktur og gode bageegenskaber. Signaturbrøds-opskriften giver dig et hvedebrød, som rummer alt det bedste fra Mejnerts Mølle.

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser (undtagen salt) kommes i røreskål og æltes 6-8 min – til dejen begynder at samle sig. Herefter tilsættes salt og dejen æltes ved høj hastighed i 4-5 min.

Dejen kommes i en smurt beholder og hæver min. 10-15 timer på køl, optimalt 6-8 grader (brug fx køleskabets grøntsagskuffe).

Efter endt hævning vendes dejen ud på et meldrysset bord og foldes forsigtig ind over sig selv. Bag brødet i en varm ovn (230º varmluft) til en kernetemperatur på 99 grader (ca. 40 min).

Print opskrift

Bestil til opskriften

Hvedemel Sigtet – 1 kg

25,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Type 00 Hvedemel – 1 kg

30,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Ølandshvedemel Fuldkorn – 1 kg

35,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv