Opskrift
Mejnerts Myslibar
Mejnerts Myslibar med et strejf af appelsin er et lækkert lille pift til madpakken.
Opskriften er udviklet af Johanne Lorentzen, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.
Fremgangsmåde Myslibar
Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
Bland alle de tørrede ingredienser sammen.
Tilsæt appelsinsaft og mix det godt sammen med en ske.
Opvarm sirup i en gryde og hæld siruppen over blandingen og mix det godt sammen med en ske.
Beklæd en form/ildfast fad (her anvendes rugbrødsform) med bagepapir.
Kom blandingen i og form den til en samlet firkantet masse (ca. 3-4 cm i højden).
Læg evt. et stykke bagepapir ovenpå blandingen og klem – dermed undgår du blandingen klistrer fast.
Myslibarerne bages i 12-15 minutter til de er let gyldne.
Lad myslibarerne køle helt af inden de skæres ud, evt. i køleskab.
Tip til madpakken
Klip et lille stykke bagepapir og fold rundt om de enkelte myslibare. Så er den lidt lettere at spise, når man har den med i madpakken.