Vi åbner dørene og inviterer dig med på rejsen Fra Muld til Mund – Kom en tur på landet til Mejnerts Dagen 2025 søndag d. 18. maj 10-16. Læs mere her

Opskrift

Mejnerts Myslibar

Mejnerts Myslibar med et strejf af appelsin er et lækkert lille pift til madpakken.

Opskriften er udviklet af Johanne Lorentzen, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.

Fremgangsmåde Myslibar

Tænd ovnen på 150 grader varmluft.

Bland alle de tørrede ingredienser sammen.

Tilsæt appelsinsaft og mix det godt sammen med en ske.

Opvarm sirup i en gryde og hæld siruppen over blandingen og mix det godt sammen med en ske.

Beklæd en form/ildfast fad (her anvendes rugbrødsform) med bagepapir.

Kom blandingen i og form den til en samlet firkantet masse (ca. 3-4 cm i højden).

Læg evt. et stykke bagepapir ovenpå blandingen og klem – dermed undgår du blandingen klistrer fast.
Myslibarerne bages i 12-15 minutter til de er let gyldne.

Lad myslibarerne køle helt af inden de skæres ud, evt. i køleskab.

 

Tip til madpakken
Klip et lille stykke bagepapir og fold rundt om de enkelte myslibare. Så er den lidt lettere at spise, når man har den med i madpakken.

Print opskrift