fbpx
Opskrift

Kartoffelsalat

Sommer, solskin og kartoffelsalat! Er vi de eneste der synes det høre lidt sammen?

Her får du vores opskrift på en simpel, men smagfuld kartoffelsalat, som nemt kan forberedes i god tid.

Start med at skær de kogte kartofler i mundrette stykker (husk forresten at de skal have godt med salt, når du koger dem).

Kom kartoflerne i en skål sammen med hakket løg, mayonnaise, creme fraiche, den finthakkede dild og paprika.

Rør det hele godt sammen og smag herefter din kartoffelsalaten til med salt, peber og engelsk sauce.

Hvis du ikke skal spise den med det samme, bør du opbevarer den på køl.

Tip
Du kan med fordel lave din kartoffelsalat dagen før end du skal bruge den. Den bliver kun bedre af at få lov til at trække smag. Alternativt kan du lavet din dressing og have stående i køleskabet, så kan du hurtigt trylle en kartoffelsalt, hvis du pludselig skulle få gæster.

Serveringsforslag
Kan nydes til frokost med en lun frikadelle og en frisk agurksalat eller som tilbehør til grillmaden til aften.

Print opskrift