fbpx
Opskrift

Varme hveder

ca. 16 stk.

Fremgangsmåde:

Lun mælk, æg og sukker i en gryde til ca. 32 grader. Opløs gæren her i.

Bland hvedemel, salt og kardemomme i en skål. Smulder smørret i melblandingen med hænderne.

Tilsæt nu ca. halvdelen af melblandingen til mælk/ægge-blandingen i gryden og rør det godt sammen.

Den sidste halvdel af melblandingen drysses på borderet og dejen fra gryden vendes ud her på.

Ælt nu de to dele sammen til en ensartet dej.

 

Når dejens overflad er blank og ensartet, deles den i 16 lige store dele. Form dejene til boller på placer dem på en bageplade.

Bollerne skal stå tæt sammen, men lige præcis så langt fra hinanden, at de ikke har kontakt.

Dæk bollerne med et rent viskestykke og lad dem hæve i 45 min.

Bollerne pensles med æg og bages 12-15 minutter ved 180º varmluft.

Print opskrift

Bestil til opskriften

Type 00 Hvedemel – 1 kg

29,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv