Opskrift
Dessert-pizza med jordbær og mascarpone
Synes du, at dessert på grillen kan være en udfordring? Denne opskrift er inspireret af den klassiske jordbærtærte – indbegrebet af dansk sommer. Mejnerts grillede jordbærtærte er en sjov og anderledes dessert, som dine gæster med garanti ikke har smagt før.
Fremgangsmåde:
Rul pizzadejen tyndt ud.
Masacarponen røres med flormelis og vanilje og halvdelen af cremen fordeles ud pizzadejen. Herefter lægges stykker af marcipan på.
Pizzaen bages enten i en brandvarm ovn ved 250-300º eller på grillen i ca. 3-5 min.
For at få den mest sprøde pizzabund, anbefaler vi, altid at bage på en pizzasten, både på grill og i ovnen.
Jordbær skæres i kvarte og chokoladen hakkes eller skrabes til spåner.
Når pizzaen har bagt færdig, fyldes resten af mascarponen på, herefter jordbær, mynte og chokolade.
Nyd en sjov og anderledes dessert
Velbekomme.
Print opskrift