fbpx
Opskrift

Madvafler med surdej

Hvem kan ikke lide vafler? Sprøde og saftige og kan fungere både som morgenmad, frokost og aftensmad. Madvaflerne er bagt på Ølandshvedemel sigtet, som øger indholdet at kostfibre og giver god mæthed. Samtidig bruger du også dine surdejsrester. Nyd dem lune med dit yndlingstilbehør.

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienser i en blender eller en foodprocessor og blend det godt sammen. Hvis du ikke har en blender kan det sagtens piskes sammen med en elpisker. Varm vaffeljernet op med en klat smør, og kom en god dl. vaffeldej på. Bag dem til de er gyldne og sprøde. Forsæt til der ikke er mere dej tilbage. Server og nyd.

 

På billederne er de serveret med henholdvis:

Sprød Feldsalat, Avocado, Grøn Pesto og et Pocheret æg.

Sprød Feldsalat, Hytteost og Gravad Laks.

Print opskrift

Bestil til opskriften

Økologisk Ølandshvedemel Sigtet – 1 kg

37,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv