fbpx
Opskrift

Knækbrød af 5-kerneblanding

Fremgangsmåde:

Rør 5-kerneblanding, hvedemel, rugmel, bagepulver og salt sammen. Tilsæt vand og olie og rør det til en jævn dej, der deles i 2 lige store portioner.

Rul de 2 portioner dej ud mellem to stykker bagepapir, til de har en ens tykkelse på
ca. 2–3 mm over det hele. Læg dem på en bageplade. Skær dejen i firkanter med en kniv og bag knækbrødene ved 180 o i 15–20 min. til de er sprøde og let gyldne.

Print opskrift

Bestil til opskriften

Hvedemel Fuldkorn – 1 kg

24,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Rugmel fuldkorn – 1 kg

24,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
5-kerneblanding – 500 g

24,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv