fbpx

Fri fragt på alle ordre over 299,-

Opskrift

Surdejspandekager

Jeppe Foldager fra Restaurant Kanalen har lavet denne lækre opskrift på pandekager med surdejsrester, ølandshvedemel og rugmel. Pandekagerne er fantastiske som madpandekager, men skulle der blive et par stykker til overs, så skal der selvfølgelig syltetøj på. HAPS!

Fremgangsmåde:

Kom mel, sukker og salt i skålen. Slå æggene ud i og pisk massen godt sammen. Når alle mel-klumperne er væk piskes mælken i lidt af gangen. Smelt smørret i en gryde og lad det brune. Pisk smøret i dejen imens det er helt varmt og rør herefter din surdejsrest i.

Bag pandekagerne på en pande.

 

Print opskrift

Bestil til opskriften

Rugmel Sigtet – 1 kg

25,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Ølandshvedemel Sigtet – 1 kg

35,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv