Opskrift
Brunsviger – Hvede Signaturbrød
Mejnerts Hvede Signaturbrød er en brødblanding, som rummer et utal af muligheder. I denne opskrift er brødblandingen brugt som bund i en lækker brunsviger. Resultatet bliver en karakterfyldt kage, hvor Hvede Signaturbrødets kornfulde smag giver et godt modspil til brunsvigerens søde top.
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser til dejen æltes sammen til en glat og smidig dej. Æltetiden er lav hastighed i 8-10 min.
Dejen formes til en kugle som hæves tildækket i 30 min. Herefter rulles dejen ud og kommes i en bradepande. Lad dejen hæve i yderligere 30 min.
Smelt farin og smør i en gryde, lad massen afkøle en smule. Stik nu 10 fingre ned i dejen og hæl den afkølede masse over dejen.
Nu er dejen klar til at komme i en 200º varm ovn, hvor den bages i ca. 14 minutter.
Print opskrift