Opskrift
Vegetar pizza med kartofler, rygeost og grønkål
Mejnerts økologiske vegetarpizza er udviklet på en bund af Mejnerts Pizzadej – blanding. Blandingen giver en tynd og sprød pizzabund. Alt du skal gøre er, at tilsætte vand og gær.
Giver ca. 2 stk pizza i alm. størrelse.
Fremgangsmåde:
Dejen rulles tyndt ud.
2 spsk. tomatsauce fordeles på pizzadejen.
Rygeosten fordeles med en ske, kartoflerne lægges på og pizzaen bages i ca. 3-5 min ved 250-300º varmluft – eller til den ser færdig ud – enten i en brandvarm ovn eller på grillen.
For at få den mest sprøde pizzabund, anbefaler vi, altid at bage på en pizzasten, både på grill og i ovn.
Mens pizzaen bager, vender du grønkålen med sirup og sennep og lader den marinere et par minutter.
Når pizzaen er bagt færdig, toppes den med grønkål og en spiseskefuld smeltet smør.
Velbekomme.
Print opskrift