fbpx
Opskrift

Fastelavnsboller

Dej:

Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser – på nær smør. Rør ingredienserne sammen til en homogen dej. Skær smørret i små stykker og ælt det ind i dejen.

Lad dejen hæve tildækket af et fugtigt viskestykke i ca. 1 time.

 

Remonce:

Rør ingredienserne sammen og lad det stå ved stuetemperatur.

 

Vaniljecreme:

Benyt ca. ½ brev kagecreme og følg anvisningen på posen.

 

Sammenlægning:

Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 0.5 cm. Skær stykker af ca. 10 x 10 cm. Læg 1 tsk. kagecreme og 1 tsk. remonce – tilsæt i øvrigt gerne lidt hakket mørk chokolade.

Fold dejen sammen ved at samle hjørnerne og pres samlingerne. Vend bollerne med samlingerne nedad og læg dem på en bageplade. Lad dem hæve ydereligere 30 min.

 

Bages ved 200 grader varmluft i ca. 14 min.

Lad dem køle af og pynt.

 

Velbekomme.

Print opskrift