fbpx
Opskrift

Koldhævet Grunddej

Koldhævet grunddej giver et smagfuldt og aromatisk brød af 100 % stenformalet mel. Opskriften kan bruges til både brød, sandwichboller og morgenstykker.

Giver 1.000 g færdig dej.

 

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienser sammen i en røre-maskine og ælt dejen langsomt i 6 minutter, herefter æltes dejen i 8 min ved høj hastighed.

Dejen stilles til modning i stuetemperatur i
2-3 timer og sættes herefter på køl natten over.

Dagen efter er dejen klar. Vend dejen ud på et meldrysset bord. Herefter kan dejen ”hakkes” ud i ønskede størrelser.

Indsættes direkte i en forvarmet ovn ved 220º, brødet bages i 30-40 min, sandwichboller/morgenstykker bages i ca. 20 min.

Brød 800 g – Sandwichbolle 14 0g – Morgenstykke 80 g

Print opskrift

Bestil til opskriften

Økologisk Hvedemel Sigtet – 1 kg

25,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Økologisk Ølandshvedemel Fuldkorn – 1 kg

36,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv