fbpx
Opskrift

Sandwichbolle med Rugmel Fuldkorn

Savner du et nemt og lækkert sandwichbrød som indimellem kan erstatte rugbrødet i madpakken?

Så er denne opskrift på en sandwichbolle med økologisk Rugmel Fuldkorn noget for dig.

Opskriften giver en dejlig blød og luftig sandwichbolle, hvor du selv har mulighed for at bestemme fyldet og variere det, som du har lyst til.

 

Sådan bager du sandwichbollen til madpakken fyld med fuldkorn

  • Kom vandet i en skål og opløs gæren heri.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt det hele godt sammen.
    • Bruger du en røremaskine, skal du røre til dejen slipper skålens sider og er en sammenhængende dej. Ælter du dejen ved håndkraft i en skål, kan du med fordel bruge en dejskraber eller en grydeske til at røre det hele godt sammen til en ensartet masse.
  • Stil dejen til hævning og lad den hvile under et klæde i 30-45 min.
  • Hæld din dej ud på et meldrysset bordet og hak dejen ud til sandwichboller.
  • Du kan eventuelt drysse dine sandwichbrød med kerner, hvedeklid eller gryn.
  • Bag herefter dine sandwichboller i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 18-20 min. til de er gyldne.

 

Tip: Synes du dit sandwichbrød bliver kedeligt et par dage efter du har bagt det, kan du med fordel riste det en smule inden du samler din sandwich. På den måde får du en lækker og lidt mere knasende sandwich til madpakken.

Print opskrift

Prøv også disse opskrifter

Boller med Rugmel Fuldkorn

Hurtige boller med fuldkornsrugmel. Find opskriften her

Nemme boller med Hvedemel Fuldkorn

Fuldkornsboller med 100% hvedemel, fyldt med masser af struktur og næring

Snack til madpakken

Med masser af fuldkorn er dette her den perfekte snack til madpakken.

Hvorfor fuldkorn?

Fuldkornsmel er fantastisk fordi det er den hele kerne der kommer med ned i melet. Det minimerer madspild og det giver masser af smag, struktur og næring til dit bagværk! Læs om der forskellige formalingsgrader her

Stenkværnet økologisk mel

Vi stenformaler alt vores mel. Det er en skånsom koldformaling som bevarer alt den gode smag, struktur og næring fra naturens side. Læs mere her

Økologisk landbrug

Vi dyrker alle korn og kerner selv, og har dyrket økologisk i mere en 25 år. Læs mere om vores tilgang til økologisk dyrkning her

Naturlig energi

Gårdens mange tage er fyldt med solceller der leverer energi til møllen. Læs mere om vores cirkulære tilgang til produktionen her