Opskrift
Sandwichbolle med Rugmel Fuldkorn
Savner du et nemt og lækkert sandwichbrød som indimellem kan erstatte rugbrødet i madpakken?
Så er denne opskrift på en sandwichbolle med økologisk Rugmel Fuldkorn noget for dig.
Opskriften giver en dejlig blød og luftig sandwichbolle, hvor du selv har mulighed for at bestemme fyldet og variere det, som du har lyst til.
Sådan bager du sandwichbollen til madpakken fyld med fuldkorn
- Kom vandet i en skål og opløs gæren heri.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt det hele godt sammen.
- Bruger du en røremaskine, skal du røre til dejen slipper skålens sider og er en sammenhængende dej. Ælter du dejen ved håndkraft i en skål, kan du med fordel bruge en dejskraber eller en grydeske til at røre det hele godt sammen til en ensartet masse.
- Stil dejen til hævning og lad den hvile under et klæde i 30-45 min.
- Hæld din dej ud på et meldrysset bordet og hak dejen ud til sandwichboller.
- Du kan eventuelt drysse dine sandwichbrød med kerner, hvedeklid eller gryn.
- Bag herefter dine sandwichboller i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 18-20 min. til de er gyldne.
Tip: Synes du dit sandwichbrød bliver kedeligt et par dage efter du har bagt det, kan du med fordel riste det en smule inden du samler din sandwich. På den måde får du en lækker og lidt mere knasende sandwich til madpakken.
Print opskrift