Opskrift
Brød med fuldkorn – Nemt
Fantastisk nemt og hurtigt brød, fyldt med fuldkorn!
Vi ved alle sammen godt at vi skal spise mere fuldkorn. Vi har derfor lavet en opskrift, så du nemt kan komme igang med at få mere fuldkorn i din kost. Det giver mere næring til dit brød, og en skøn struktur, men det giver faktisk også meget mere smag. Læs om kornets opbygning, og hvordan du får mere smag, struktur og næring i dit bagværk her.
Opskriften tager udgangspunkt i vores helt fantastiske hvedemel, dyrket af os og malet på stenkværn naturligvis. Vi har sammensat en opskrift med vores økologiske Hvedemel Fint, som er en rigtig god basis mel og vores økologiske Hvedemel Fuldkorn, som bidrager med en masse smag til dit bagværk.
Sådan bager du brød med økologisk Fuldkornshvedemel
Kom vandet i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser. Det hele æltes godt sammen i en røremaskine. Du skal røre til dejen slipper skålens sider og er en sammenhængende dej.
Hæld dejen i en smurt brødform, som kan tåle at komme i ovnen og stil den til hævning under et klæde i 30-45 min.
Bag brødet ved 180 grader varmluft. Brødet bages i ca. 25-30 min. til det er gyldent og gennembagt.
Print opskrift