fbpx
Opskrift

Solsikkerugbrød

Solsikkerugbrødet er er dejligt rugbrød med en tilpas kernestruktur, god smag og krumme.

 

Fremgangsmåde:

Rør ingredienserne sammen i røremaskine på medium hastighed til dejen er helt ensartet, hvorefter dejen skal hvile i 10 min. Rør derefter dejen i yderligere 2-3 min.
Drys evt. med solsikkekerner eller andre kerner. Tryk kernerne let ned i dejen i et mønster med dejskraberen, det sikre at der bliver flest mulige solsikkekerner på, når brødet er bagt.
Brødet sættes til hævning i 2 timer (til den er hævet 1/3).
Tænd for ovnen på 220o og når ovnen er varm skrues ned til 180o og bag 1 time og 15 minutter (til kernetemperatur på 96-99o (måles blot med et almindeligt stegetermometer)

Print opskrift

Bestil til opskriften

Solsikkerugbrød – 500 g

24,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Solsikkerugbrød – Kasse (6×500 g)

135,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv