fbpx
Opskrift

Solsikkerugbrød

Solsikkerugbrødet er er dejligt rugbrød med en tilpas kernestruktur, god smag og krumme.

 

Fremgangsmåde:

Rør alle ingredienser sammen til en ensartet og homogen dej (ca. 2 min i røremaskine).  Hæld dejen i en 1,5 L form.

Drys evt. med solsikkekerner eller andre kerner på toppen. Tryk kernerne let ned i dejen i et mønster med dejskraberen, det sikre at der bliver flest mulige solsikkekerner på, når brødet er bagt.

Rugbrødsdejen skal hæve ved stuetemperatur i 1  time (eller til den er vokset 1/3). Forvarm ovnen til 220o.

Tænd ovnen på 220o og når ovnen er varm skrues ned til 180o og bag 1 time og 15 minutter (til kernetemperatur på 96-99o (måles blot med et almindeligt stegetermometer))

Print opskrift

Bestil til opskriften

Solsikkerugbrød – 500 g

25,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Solsikkerugbrød – Kasse (6×500 g)

135,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv