fbpx

Påskeferie – Varer som bestilles efter kl. 10.00 d. 7/4, vil først blive sendt afsted d. 14/4 – God Påske

Opskrift

Julesnurrer med marcipan

Julen sig nærmer og julehyggen er flyttet ind i! Julesnurrerne her passer perfekt til den mørke tid, hvor der ikke spares på noget.

Fremgangsmåde:

Start med at lune mælken på mellem/lav varme – indtil den er fingerlun. Sluk for blusset og lad gryden stå på eftervarmen. Kom smørret op i gryden og rør rundt til smørret er smeltet sammen med mælken. Hold øje med, det ikke bliver for varmt!

Når smørret er smeltet tages gryden af varmen og gæren smuldres i og røres ud. Kom de to æg og sukker i og rør ud.

Tilsæt ølandshvedemel sigtet sammen med vanilje, kardemomme og salt. Rør det godt sammen. Start så med at komme 150 g hvedemel type 00 i og ælt det godt sammen i en skål. Vend dejen ud på bordet og ælt det sidste mel ind i dejen. Læg mærke til om dejen er blød og smidig, hvis den er det skal der ikke mere mel i. Kom dejen i en ren skål og lad den hæve i 45-60 min.

Imens dejen hæver laves remoncen. I en skål rives appelsinskal og marcipan, som blandes med smør, nellike og vanilje. Nougaten skal først rives over når fyldet lægges på dejen.

Vend dejen ud på bordet og rul den ud i en firkant med (tykkelse 0,5 cm). Smør remoncen jævnt ud over dejen og riv til sidst nougaten over så det er jævnt fordelt.

Fold dejen sammen på midten ved at folde den ene halvdel over den anden.  Rul forsigtigt dejen lidt ud igen. Skær strimler på ca. 3 cm, sno dem og form til snurrer (se evt. video nedenfor). Kom dem på en bageplade med et rent viskestykke over.

Efterhæv i 60 min.

Pensel snurrerne og drys med perlesukker. Bag ved 175 grader varmluft i 16-18 min. Hold øje med dem da ikke alle ovne er ens.

Print opskrift

Bestil til opskriften

Ølandshvedemel Sigtet – 1 kg

35,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Type 00 Hvedemel – 1 kg

29,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv