Opskrift
Gulerodsboller – Hvede Signaturbrød
Gulerodsbollerne er bagt på Mejnerts Hvede Signaturbrøds-blanding.
Video tip – Vi har gjort det nemt for dig.
Klik på linket nedenfor og se videoerne:
Sådan ælter du din Hvede Signaturbrøds-dej
Koldhævning – fold din dej korrekt før hævning
Koldhævning – sådan former du boller uden at slå luften ud
Hemmeligheden bag den sprøde skorpe
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser, undtagen gulerod, røres sammen ved lav hastighed 1 min.
Herefter følgende:
4 min – medium hastighed
5 min – hviletid
4-5 min – medium hastighed
1 min – hurtig hastighed
1 min – langsomt mens revet gulerod tilsættes
Herefter kommes dejen i en smurt beholder eller hævekurv og stilles på køl natten over, dog min 10 timer.
Formes til brød eller boller og bages ved 220º (boller i 14 min, brød til det når en kernetemperatur på 99 grader). Bag evt. boller i en muffin-form.
Print opskrift