fbpx
Opskrift

Gulerodsboller – Hvede Signaturbrød

Gulerodsbollerne er bagt på Mejnerts Hvede Signaturbrøds-blanding.

 

Video tip – Vi har gjort det nemt for dig.

Klik på linket nedenfor og se videoerne:

Sådan ælter du din Hvede Signaturbrøds-dej

Koldhævning – fold din dej korrekt før hævning

Koldhævning – sådan former du boller uden at slå luften ud

Hemmeligheden bag den sprøde skorpe

 

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser, undtagen gulerod, røres sammen ved lav hastighed 1 min.

Herefter følgende:

4 min – medium hastighed

5 min – hviletid

4-5 min – medium hastighed

1 min – hurtig hastighed

1 min – langsomt mens revet gulerod  tilsættes

 

Herefter kommes dejen i en smurt beholder eller hævekurv og stilles på køl natten over, dog min 10 timer.

Formes til brød eller boller og bages ved 220º (boller i 14 min, brød til det når en kernetemperatur på 99 grader). Bag evt. boller i en muffin-form.

Print opskrift

Bestil til opskriften

Økologisk Hvede Signaturbrød – 500 g

30,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Økologisk Hvede Signaturbrød – Kasse (6×500 g)

167,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv