fbpx

Fri fragt på alle ordre over 299,- kr.

Opskrift

Juleknapper

Sprøde julesmåkager med det blødeste julehjerte. Juleknapper er et hit på småkagefadet og forsvinder næsten lige så hurtigt, som du kan nå at ligge dem på. Opskriften er udviklet med Hvedemel Sigtet, som giver kagerne et sprødt bid og en kornfuld smag.

God fornøjelse.

 

Fremgangsmåde

Tag smørret ud af køleskabet. Den må gerne være lun og blød, før du starter bagningen.

Bland ingredienserne til en ensartet masse. Afvej dej-stykker af 10-15 g pr. stk. Tril stykkerne til runde kugler og lav et hul i midten. Brug evt. enden af en træ-grydeske.

Hæld valgfrit syltetøj i en sprøjtepose og fyld småkagerne (jeg har brugt hindbærsyltetøj). Pas på de ikke flyder over. Sæt gerne kagerne koldt før bagning, hvis du har mulighed for det. Det begrænser risikoen for, at kagerne flyder ud under bagning.

Bages ved 200 grader i ca. 12 min. alm. ovn.

Print opskrift