Gulerodsrugbrød
Denne opskrift på gulerodsrugbrød tager udgangspunkt i vores økologiske softkernerugbrød. Det er en kernefyldt brødblanding med masser af smag, der gør det nemt at bage...
Se opskrift
Softkernerugbrød med kærnemælk og chiafrø
Opskriften her er et twist på vores økologiske Softkernerugbrød. Brødblandingen giver et lækkert rugbrød som det er, men hvis du ønsker at nuancere smagen af...
Se opskrift
Softkernerugbrød med honning og ristet sesam
Et twist på vores økologiske Softkernerugbrøds brødblanding. Vores brødblanding giver et rigtig dejligt rugbrød som det er, men du kan nuancere oplevelsen og smagene på...
Se opskrift
Kartoffel Rugbrød
Hvis der er noget vi er gode til her i Danmark, så er det at spise kartofler og bage rugbrød! Derfor har vi kombineret de...
Se opskrift
Det bløde surdejsrugbrød
Det bløde surdejsrugbrød er bagt med stenformalet rug- og hvedemel, samt hævet med 100% surdej. Surdejen, som bruges i denne opskrift, er Hvedesurdejen Hr. Weyse....
Se opskrift
Rug-snack
Tryl dit hverdagsrugbrød om til den lækreste Rug-snack. Fantastisk i madpakken med lidt smør på toppen. Du kan lave Rug-snack af en hel portion rugbrødsdej...
Se opskrift
Rug-Rugbrød
I opskriften her tager vi udgangspunkt i, at du benytter en rug-surdej, som primært opbevares i køleskab. Du kan også sagtens bruge opskriften, hvis du...
Se opskrift
Rugbrød med hvedesurdej
Din hvedesurdej kan selvfølgelig også bage rugbrød. Opskriften på rugbrød med hvedesurdej, giver dig et mørkt, blødt og smagfuldt surdejsrugbrød. Begynd med en surdejsfodring dagen/aftenen...
Se opskrift
Surdejsrugbrød med 5-kerneblanding
Savner du også rugbrød, hvis du har været væk fra Danmark i længere tid? – og er din første tanke “smørrebrød”, hvis du bliver spurgt...
Se opskrift
Rugbrødslagkage
Sønderjysk rugbrødslagkage med solbær og hvid chokolade, en uundværlig klassiker på det sønderjyske kaffebord! Hvis du er en af dem som tænker ”Ejha – rugbrød...
Se opskrift