Gulerodsrugbrød

Denne opskrift på gulerodsrugbrød tager udgangspunkt i vores økologiske softkernerugbrød. Det er en kernefyldt brødblanding med masser af smag, der gør det nemt at bage...
Se opskrift

Softkernerugbrød med kærnemælk og chiafrø

Opskriften her er et twist på vores økologiske Softkernerugbrød. Brødblandingen giver et lækkert rugbrød som det er, men hvis du ønsker at nuancere smagen af...
Se opskrift

Softkernerugbrød med honning og ristet sesam

Et twist på vores økologiske Softkernerugbrøds brødblanding. Vores brødblanding giver et rigtig dejligt rugbrød som det er, men du kan nuancere oplevelsen og smagene på...
Se opskrift

Kartoffel Rugbrød

Hvis der er noget vi er gode til her i Danmark, så er det at spise kartofler og bage rugbrød! Derfor har vi kombineret de...
Se opskrift

Det bløde surdejsrugbrød

Det bløde surdejsrugbrød er bagt med stenformalet rug- og hvedemel, samt hævet med 100% surdej. Surdejen, som bruges i denne opskrift, er Hvedesurdejen Hr. Weyse....
Se opskrift

Rug-snack

Tryl dit hverdagsrugbrød om til den lækreste Rug-snack. Fantastisk i madpakken med lidt smør på toppen. Du kan lave Rug-snack af en hel portion rugbrødsdej...
Se opskrift

Rug-Rugbrød

I opskriften her tager vi udgangspunkt i, at du benytter en rug-surdej, som primært opbevares i køleskab. Du kan også sagtens bruge opskriften, hvis du...
Se opskrift

Rugbrød med hvedesurdej

Din hvedesurdej kan selvfølgelig også bage rugbrød. Opskriften på rugbrød med hvedesurdej, giver dig et mørkt, blødt og smagfuldt surdejsrugbrød. Begynd med en surdejsfodring dagen/aftenen...
Se opskrift

Surdejsrugbrød med 5-kerneblanding

Savner du også rugbrød, hvis du har været væk fra Danmark i længere tid? – og er din første tanke “smørrebrød”, hvis du bliver spurgt...
Se opskrift

Rugbrødslagkage

Sønderjysk rugbrødslagkage med solbær og hvid chokolade, en uundværlig klassiker på det sønderjyske kaffebord! Hvis du er en af dem som tænker ”Ejha – rugbrød...
Se opskrift