Mariagertobabrød med valnødder og tranebær
Opskriften er udviklet af Marco H. Petersen i forbindelse med testbagning af vores Mariagertoba. Dag 1 Bland mel, vand og den aktive surdej sammen i...
Se opskrift
Surdejsbrød med Mariagertoba
Opskriften er udviklet af Mikkel Hein i forbindelse med testbagning af vores Mariagertoba. Dag 1 Kom mel, surdej og de 600 g vand i røremaskinen...
Se opskrift
Græskar brød
Græskarbrødet er en nem måde at imponere sine gæster på! Men den kan sagtens bages uden at den skal bindes op, og blot lavet som...
Se opskrift
Surdejsbrød med rug
Rugmel giver dit surdejsbrød en sødmefyldt afrunding og en smuk farve. Opskriften her indeholder et væld af gode tricks til at lykkes med en luftig...
Se opskrift
Gulerodsbrud
De lækreste, bløde brud. Lav dem som i opskriften her – med solsikkefrø og gulerod – eller prøv at tilsætte mørk chokolade og tranebær. Gulerødderne...
Se opskrift
Æbleboller med surdej
Koldhævede æbleboller kan bages med både surdej og gær. Perfekte til efterårets hyggelige stunder. Dag 1: Start med at fodre din surdej så den er...
Se opskrift
Ølandsbrød – koldhævet
Fremgangsmåde: Koldhævning: Dag 1: Blandingen hældes sammen med vand og gær i en røremaskine. Dejen skal æltes i ca. 3-5 min ved langsom hastighed og...
Se opskrift
Koldhævet Grunddej
Koldhævet grunddej giver et smagfuldt og aromatisk brød af 100 % stenformalet mel. Opskriften kan bruges til både brød, sandwichboller og morgenstykker. Giver 1.000 g...
Se opskrift
Mejnerts Signaturbrød
Mejnerts signaturbrød. Smag, struktur og gode bageegenskaber. Signaturbrøds-opskriften giver dig et hvedebrød, som rummer alt det bedste fra Mejnerts Mølle. Fremgangsmåde: Alle ingredienser (undtagen salt)...
Se opskrift
Hvede Signaturbrød – blanding
Hvede Signaturbrødet er en god sammensætning af tre af vores meltyper. Hvedemel sigtet, hvedemel type 00, ølandshvedemel fuldkorn. Kombinationen af disse meltyper giver dette brød...
Se opskrift