Madbrød med Fuldkorn – Nemt
Her får du opskriften på et smagfuldt og nemt madbrød med fuldkorn og et lille twist. Vi har kommet tomatpure i brødet. Ud over at...
Se opskrift
Surdejsbrød med Karamelrug
Et fantastisk surdejsbrød med en masse unik smag. Ved at tilføje vores karakteristiske Karamelrug får du et surdejsbrød som er fyldt med smag. Økologisk Karamelrug...
Se opskrift
Surdejsfocaccia med Mariagertoba
Et lækkert hjemmebagt surdejsfocaccia bagt med vores Mariagertoba. Du kan give brødet dit eget præg, ved at komme din yndlings topping på. I opskriften har...
Se opskrift
Mariagertobabrød med valnødder og tranebær
Dag 1 Bland mel, vand og den aktive surdej sammen i en skål og lad det stå i ca. 45 minutter. (Fermentolyse) Tilsæt herefter salt...
Se opskrift
Fuldkornssurdejsbrød med Mariagertoba
Mariagertoba er en fantastisk dansk hvedesort, fyldt med smag og giver brødet farve. Denne her opskrift er med 40% fuldkornsmel, og det er fordi Mariagertobahveden...
Se opskrift
Græskar brød
Græskarbrødet er en nem måde at imponere sine gæster på! Men den kan sagtens bages uden at den skal bindes op, og blot lavet som...
Se opskrift
Surdejsbrød med rug
Rugmel giver dit surdejsbrød en sødmefyldt afrunding og en smuk farve. Opskriften her indeholder et væld af gode tricks til at lykkes med en luftig...
Se opskrift
Gulerodsbrud
De lækreste, bløde brud. Lav dem som i opskriften her – med solsikkefrø og gulerod – eller prøv at tilsætte mørk chokolade og tranebær. Gulerødderne...
Se opskrift
Æbleboller med surdej
Koldhævede æbleboller kan bages med både surdej og gær. Perfekte til efterårets hyggelige stunder. Dag 1: Start med at fodre din surdej så den er...
Se opskrift
Koldhævet Grunddej
Koldhævet grunddej giver et smagfuldt og aromatisk brød af 100 % stenformalet mel. Opskriften kan bruges til både brød, sandwichboller og morgenstykker. Giver 1.000 g...
Se opskrift