fbpx

Græskar brød

Græskarbrødet er en nem måde at imponere sine gæster på! Men den kan sagtens bages uden at den skal bindes op, og blot lavet som...
Se opskrift

Surdejsbrød med rug

Rugmel giver dit surdejsbrød en sødmefyldt afrunding og en smuk farve. Opskriften her indeholder et væld af gode tricks til at lykkes med en luftig...
Se opskrift

Gulerodsbrud

De lækreste, bløde brud. Lav dem som i opskriften her – med solsikkefrø og gulerod – eller prøv at tilsætte mørk chokolade og tranebær. Gulerødderne...
Se opskrift

Æbleboller med surdej

Koldhævede æbleboller kan bages med både surdej og gær. Perfekte til efterårets hyggelige stunder. Dag 1: Start med at fodre din surdej så den er...
Se opskrift

Ølandsbrød – koldhævet

Fremgangsmåde: Koldhævning: Dag 1: Blandingen hældes sammen med vand og gær i en røremaskine. Dejen skal æltes i ca. 3-5 min ved langsom hastighed og...
Se opskrift

Koldhævet Grunddej

Koldhævet grunddej giver et smagfuldt og aromatisk brød af 100 % stenformalet mel. Opskriften kan bruges til både brød, sandwichboller og morgenstykker. Giver 1.000 g...
Se opskrift

Mejnerts Signaturbrød

Mejnerts signaturbrød. Smag, struktur og gode bageegenskaber. Signaturbrøds-opskriften giver dig et hvedebrød, som rummer alt det bedste fra Mejnerts Mølle. Fremgangsmåde: Alle ingredienser (undtagen salt)...
Se opskrift

Hvede Signaturbrød – blanding

Hvede Signaturbrødet er en god sammensætning af tre af vores meltyper. Hvedemel sigtet, hvedemel type 00, ølandshvedemel fuldkorn. Kombinationen af disse meltyper giver dette brød...
Se opskrift

Focaccia – Hvede Signaturbrød

Focaccia-brødet er bagt på Mejnerts Hvede Signaturbrøds-blanding og gør det nemt for dig at lave et lækkert madbrød, som kan bruges som tilbehør til aftensmaden...
Se opskrift

5-kernebrød – Hvede Signaturbrød

5-kerne brødet er bagt på Mejnerts Hvede Signaturbrøds-blanding og Mejnerts 5-kerne blanding. Opskriften giver et kernefyldt brød med et tæt krumme, som egner sig godt...
Se opskrift