Flettede Luciaboller med Appelsinremonce
Lussekat, også kendt som Luciabrød, er et svensk bagværk, der er knyttet til traditionen omkring Luciadag den 13. december. Men vi er efterhånden også ved...
Se opskrift
Surdejsboller med knækkede hvedekerner og hvedemel fint
Bollerne her er rige på smag. For det er netop, hvad stenkværnet mel giver os i særdeleshed. Masser af smag – og næringsstoffer. Kornet bliver...
Se opskrift
Græskar brød
Græskarbrødet er en nem måde at imponere sine gæster på! Men den kan sagtens bages uden at den skal bindes op, og blot lavet som...
Se opskrift
Gulerodsbrud
De lækreste, bløde brud. Lav dem som i opskriften her – med solsikkefrø og gulerod – eller prøv at tilsætte mørk chokolade og tranebær. Gulerødderne...
Se opskrift
Surdejsstykker
Når din surdej er bageklar kan du bage de lækreste surdejsstykker. Surdejen er optimal til bagning når den ”topper” i niveau, men den kan også...
Se opskrift
Ølandsboller med rugkerner
Dag 1: Start med at fodre din surdej så den er klar til bage med. Vej rugkernerne af i en skål og hæld vand i...
Se opskrift
Choko-noir chokoladeboller
Choko-noir bollerne er mørke chokoladeboller med intens smag af chokolade. Der sker noget fantastisk med smag når man kryds fermenterer. Du har måske ikke tænkt...
Se opskrift
Surdejsboller med perlebyg
Magen til saftige og lækre boller skal man lede længe efter! I denne opskrift er der brugt forkogt perlebyg, hvilket gør bollerne både lækre og...
Se opskrift
Bløde Juleboller
Lun mælken på mellem-lav varme til den er fingerlun. Sluk for blusset og lad gryden stå på eftervarmen. Kom smørret op i gryden og rør...
Se opskrift
Julesnurrer med marcipan
Julen sig nærmer og julehyggen er flyttet ind i! Julesnurrerne her passer perfekt til den mørke tid, hvor der ikke spares på noget. Fremgangsmåde: Start...
Se opskrift