fbpx

Flettede Luciaboller med Appelsinremonce

Lussekat, også kendt som Luciabrød, er et svensk bagværk, der er knyttet til traditionen omkring Luciadag den 13. december. Men vi er efterhånden også ved...
Se opskrift

Surdejsboller med knækkede hvedekerner og hvedemel fint

Bollerne her er rige på smag. For det er netop, hvad stenkværnet mel giver os i særdeleshed. Masser af smag – og næringsstoffer. Kornet bliver...
Se opskrift

Græskar brød

Græskarbrødet er en nem måde at imponere sine gæster på! Men den kan sagtens bages uden at den skal bindes op, og blot lavet som...
Se opskrift

Gulerodsbrud

De lækreste, bløde brud. Lav dem som i opskriften her – med solsikkefrø og gulerod – eller prøv at tilsætte mørk chokolade og tranebær. Gulerødderne...
Se opskrift

Surdejsstykker

Når din surdej er bageklar kan du bage de lækreste surdejsstykker. Surdejen er optimal til bagning når den ”topper” i niveau, men den kan også...
Se opskrift

Ølandsboller med rugkerner

Dag 1: Start med at fodre din surdej så den er klar til bage med. Vej rugkernerne af i en skål og hæld vand i...
Se opskrift

Choko-noir chokoladeboller

Choko-noir bollerne er mørke chokoladeboller med intens smag af chokolade. Der sker noget fantastisk med smag når man kryds fermenterer. Du har måske ikke tænkt...
Se opskrift

Surdejsboller med perlebyg

Magen til saftige og lækre boller skal man lede længe efter! I denne opskrift er der brugt forkogt perlebyg, hvilket gør bollerne både lækre og...
Se opskrift

Bløde Juleboller

Lun mælken på mellem-lav varme til den er fingerlun. Sluk for blusset og lad gryden stå på eftervarmen. Kom smørret op i gryden og rør...
Se opskrift

Julesnurrer med marcipan

Julen sig nærmer og julehyggen er flyttet ind i! Julesnurrerne her passer perfekt til den mørke tid, hvor der ikke spares på noget. Fremgangsmåde: Start...
Se opskrift