Madbrød med Rugmel Fuldkorn
Her er opskriften på et nemt madbrød, som du kan sætte direkte på spisebordet og lade dine gæster selv brække i stykker. Brødet kan laves...
Se opskrift
Sandwichbolle med Rugmel Fuldkorn
Savner du et nemt og lækkert sandwichbrød som indimellem kan erstatte rugbrødet i madpakken? Så er denne opskrift på en sandwichbolle med økologisk Rugmel Fuldkorn...
Se opskrift
Boller med Rugmel Fuldkorn
Her er opskriften på boller med rugmel. De er fyldt med fuldkorn fra rugen, som giver masser af smag, struktur og næring til dit bagværk....
Se opskrift
Surdejsboller med Fuldkorn
Der findes virkelige mange forskellige meltyper og nogle gange kan det være svært at vælge. Den ene gang er det en stærk bageevne man ønsker,...
Se opskrift
Boller med Fuldkorn – Nemt
Her er en opskrift på økologiske fuldkornsboller, nemt og hurtigt! Disse fuldkornsboller er fyldt med struktur og næring fra økologisk Hvedemel Fuldkorn. Vidste du...
Se opskrift
Surdejsstykker med Karamelrug
Surdejsstykker med Karamelrug er en klassisk surdejsbolle, men med en helt særlig og karakteristisk smag fra vores Karamelrug. Vores Karamelrug er en lys maltmel, som...
Se opskrift
Flettede Luciaboller med Appelsinremonce
Lussekat, også kendt som Luciabrød, er et svensk bagværk, der er knyttet til traditionen omkring Luciadag den 13. december. Men vi er efterhånden også ved...
Se opskrift
Surdejsboller med knækkede hvedekerner og hvedemel fint
Bollerne her er rige på smag. For det er netop, hvad stenkværnet mel giver os i særdeleshed. Masser af smag – og næringsstoffer. Kornet bliver...
Se opskrift
Græskar brød
Græskarbrødet er en nem måde at imponere sine gæster på! Men den kan sagtens bages uden at den skal bindes op, og blot lavet som...
Se opskrift
Gulerodsbrud
De lækreste, bløde brud. Lav dem som i opskriften her – med solsikkefrø og gulerod – eller prøv at tilsætte mørk chokolade og tranebær. Gulerødderne...
Se opskrift