Boller med Hvedemel Fuldkorn – Nemt og hurtigt
Her er en opskrift på økologiske fuldkornsboller, nemt og hurtigt! Disse fuldkornsboller er fyldt med struktur og næring fra økologisk Hvedemel Fuldkorn. Vidste du...
Se opskrift
Bananboller med chokolade og Karamelrug
Opskriften på Bananboller med chokolade og Karamelrug er udviklet af Emma Kidmose, Nicoline Bøgh, Simon Grønning og Lærke Fan Møller Abel, studerende på Ernæring og...
Se opskrift
Surdejsstykker med Karamelrug
Surdejsstykker med Karamelrug er en klassisk surdejsbolle, men med en helt særlig og karakteristisk smag fra vores Karamelrug. Vores Karamelrug er en lys maltmel, som...
Se opskrift
Flettede Luciaboller med Appelsinremonce
Lussekat, også kendt som Luciabrød, er et svensk bagværk, der er knyttet til traditionen omkring Luciadag den 13. december. Men vi er efterhånden også ved...
Se opskrift
Surdejsboller med knækkede hvedekerner og hvedemel fint
Bollerne her er rige på smag. For det er netop, hvad stenkværnet mel giver os i særdeleshed. Masser af smag – og næringsstoffer. Kornet bliver...
Se opskrift
Græskar brød
Græskarbrødet er en nem måde at imponere sine gæster på! Men den kan sagtens bages uden at den skal bindes op, og blot lavet som...
Se opskrift
Gulerodsbrud
De lækreste, bløde brud. Lav dem som i opskriften her – med solsikkefrø og gulerod – eller prøv at tilsætte mørk chokolade og tranebær. Gulerødderne...
Se opskrift
Surdejsstykker
Når din surdej er bageklar kan du bage de lækreste surdejsstykker. Surdejen er optimal til bagning når den ”topper” i niveau, men den kan også...
Se opskrift
Ølandsboller med rugkerner
Dag 1: Start med at fodre din surdej så den er klar til bage med. Vej rugkernerne af i en skål og hæld vand i...
Se opskrift
Choko-noir chokoladeboller
Choko-noir bollerne er mørke chokoladeboller med intens smag af chokolade. Der sker noget fantastisk med smag når man kryds fermenterer. Du har måske ikke tænkt...
Se opskrift