fbpx

Nye danske økologiske kartofler

Vi dyrker nye danske økologiske kartofler på vores egne økologiske marker på Vestsjælland.

Rejsen fra Muld til Mund er kort, og vi kan tilbyde nyopgravede kartofler, gravet op på dagen, i vores gårdbutik på Viskingegården, find den her.

Kartofler fra Mejnerts er dyrket økologisk i den vestsjællandske-, humusholdige muld. Den mørke muld giver kartoflerne masser af smag.

Når du besøger vores gårdbutik, kan du håndplukke dine nye danske økologiske kartofler.

Vi har opsat en vaskestation lige ude foran gårdbutikken, så du nemt kan vaske dine nye kartofler.

 

Sæson for nye danske økologiske kartofler

Vi har nye kartofler fra start/midt maj til slut august.

Find dem i sæson i vores økologiske gårdbutik på Vestsjælland.

 

Sorter

Vi håndplukker sorterne, som varierer over sæsonen. På den måde sikrer vi dig den bedste kvalitet helt fra de tidlige kartofler der tages op i maj til sæsonen med nye kartofler lakker mod enden. Alt efter hvilken mark vi har høstet kartofler på vil det i sæson 2024 være fra sorterne: Solist, Twister eller Acoustic.

Vi tilbyder nye danske økologiske kartofler i vores gårdbutik – fra onsdag d. 8. maj 2024.

Mejnerts gårdbutik indgang hvor du kan købe økologisk mel, brødblandinger og nye kartofler

Find vores økologiske gårdbutik på Viskingegården, Forsingevej 4, 4470 Svebølle. Der er åbent fra 9-20, og betales med kontant eller mobilepay.

Nye danske økologiske kartofler – Fra Muld til Mund

Dyrket af Mejnerts på vores egne økologiske marker omkring Viskingegården på Vestsjælland. Der bliver ikke kortere Fra Muld til Mund, og vi har derfor altid nyopgravede kartofler, gravet op på dagen, i vores gårdbutik.

 

Opskrifter med danske økologiske kartofler

Kartoffelsalat

Sommer, solskin og kartoffelsalat! Er vi de eneste der synes det høre lidt sammen? Her får du vores opskrift på en simpel, men smagfuld kartoffelsalat, som nemt kan forberedes i god tid. Start med at skær de kogte kartofler i mundrette stykker (husk forresten at de skal have godt med salt, når du koger dem)....

Kartoffel Rugbrød

Hvis der er noget vi er gode til her i Danmark, så er det at spise kartofler og bage rugbrød! Derfor har vi kombineret de to byggesten og lavet Kartoffel rugbrødet. Kartofler bidrager til en fantastisk saftig krumme, som forbliver saftig i lang tid. Rugbrødet kan nemt bages med hvedesurdej eller rugsurdej. Opskriften passer til...

Kartoffelpizza

Dagens menu = Kartoffelpizza. Har du travlt? Find opskriften på pizzadej med gær her. Surdejsfodring: Start med at fodre din surdej så den er klar til at bage med. Foder gerne i forholdet 1:1:1 (surdej, mel, vand) 4-6 timer før, du laver dejen. Dej: Kom alle ingredienser i en skål. Bland ingredienserne udentagen salt sammen...

Mejnerts økologiske gårdbutik

På Viskingegården har vi i 2023 åbnet for en ubemandet gårdbutik. Det betyder at du kan købe kartofler, mel, brødblandinger, kerner og honning fra 9-20 hver dag. Læs mere om vores gårdbutik her

Dansk økologisk stenkværnet mel fra Mejnerts

Økologisk Karamelrug

Økologisk Karamelrug er en lys maltmel som er lavet af vores egne maltede og ristede økologiske rugkerner. Når rugkernerne bliver maltet omdannes stivelsen til sukker. Det er derfor rugkernens eget naturlige sukker der gør at vores Karamelrug har en sødme og noter af karamel.

45,00 kr

DKK inkl moms

Vælg muligheder
Økologisk Mariagertoba Fuldkorn

Mariagertoba er en nyere hvedesort, som er skabt på dansk jord. Det betyder at den passer særligt godt til det danske klima. Mariagertobaen har egenskaber, der minder om den canadiske Manitoba. Vi har formalet vores så det er en Mariagertoba Fuldkorn, og du får alt smag, struktur og næring med fra den hele kerne. Mariagertoba Fuldkorn udmærker sig ved at være en fuldkornsmel med et utrolig stærkt opbag og så giver Mariagertoba en fantastisk smag og farve til bagværket.

36,95 kr

DKK inkl moms

Vælg muligheder
Økologisk Ølandshvedemel Sigtet

37,95 kr

DKK inkl moms

Vælg muligheder
Økologisk Hvedemel Fuldkorn

Økologisk hvedemel fuldkorn er de hele økologisk hvedekerne, som stenkværnes. Den bliver ikke udsat for varme og høj friktion. Det gør den stenkværnede mel rig på den naturlige smag og duft, som kernen har med fra marken.

26,95 kr

DKK inkl moms

Vælg muligheder
Økologisk Rugmel Sigtet

Økologisk Rugmel Sigtet er stenformalet rugmel, hvor de største kim- og skaldele er sigtet fra. Det gør at rugmelet får et lettere opbag, men stadig med masser af smag, en god struktur og godt med næringsindhold fra naturens side.

26,95 kr

DKK inkl moms

Vælg muligheder

WEBSHOP med økologisk mel

Vi dyrker også korn og kerner, som vi stenformaler til dansk økologisk kvalitets mel, samt afholder bagekurser og sender surdejs-kits. Find det her i vores webshop

Mejnerts værdier