Familien Mejnertsen

På billedet ses fra venstre: Kasper, Signe, Niels, Anne, Rie og Peter
Fra venstre: Kasper, Signe, Niels, Anne, Rie og Peter

Det hele startede i 1987

Anne og Niels Mejnertsen var kun i 20 érne, da de i 1987 etablerede sig som landmænd med en mindre svinebesætning og 7 ha på Nyvangsgården ved Jyderup. Siden har virksomheden været under konstant udvikling. I 1993 købte Anne og Niels Viskingegården, med tilhørende 215 ha. I 1999 blev markdriften omlagt til økologi og 10 år senere stod Mejnerts Mølle klar til at male mel. Møllen fik i 2012 en opgradering og fik installeret en robot og pakkemaskine.

I 2018 gennemførte familien generationsskifte, hvor sønnerne Kasper og Peter købte sig ind i virksomheden.

Mejnerts bliver i dag drevet af Anne, Niels, Kasper og Peter i fællesskab.

 

Familien bag Mejnerts

Historien om Mejnerts Mølle startede i 2005. Anne og Niels havde længe haft lyst til at producere deres eget mel. Det fik parret realiseret i løbet af 4 år.

“Vi havde længe haft en drøm om at fremstille vores eget mel, så vi kunne bage brød af egen avl. I foråret 2005 begyndte vi at realisere denne drøm. I starten fik vi forarbejdet vores varer ude og solgte vores brødblandninger kun fra egen gårdbutik” – Anne Mejnertsen

I december 2007 gik de i gang med at bygge et nyt kornbehandlingsanlæg og mølleri.

Mejnerts Mølle stod færdig og produktionsklar i august 2009. Herefter startede Mejnerts med at male deres eget korn. Kornet bliver koldformalet på moderne stenkværne. Derved bevares alle de næringsstoffer, som naturen har frembragt. Ved denne bearbejdning forbliver kim og skal-dele i melet. Dette giver et højt fiberindhold, samtidig med at melet stadig indeholder de naturlige vitaminer og mineraler.

Fra en generation til den næste. Mejnerts er en familievirksomhed, hvor arbejde og familieliv går hånd i hånd.