fbpx

Mariagertobabrød med valnødder og tranebær

Opskriften på Mariagertobabrød med valnødder er udviklet af Marco H. Petersen i forbindelse med testbagning af vores Mariagertoba. Dag 1 Bland mel, vand og den...
Se opskrift

Surdejsbrød med Mariagertoba

Opskriften er udviklet af Mikkel Hein i forbindelse med testbagning af vores Mariagertoba. Dag 1 Kom mel, surdej og de 600 g vand i røremaskinen...
Se opskrift

Kartoffel Rugbrød

Hvis der er noget vi er gode til her i Danmark, så er det at spise kartofler og bage rugbrød! Derfor har vi kombineret de...
Se opskrift

Surdejsboller med knækkede hvedekerner og hvedemel fint

Bollerne her er rige på smag. For det er netop, hvad stenkværnet mel giver os i særdeleshed. Masser af smag – og næringsstoffer. Kornet bliver...
Se opskrift

Surdejsrester Kiks

Vi elsker her på Mejnerts når vi kan give vores restprodukter merværdi – også når det kommer til surdejsrester! Derfor har vi lavet en surdejsreste...
Se opskrift

Græskar brød

Græskarbrødet er en nem måde at imponere sine gæster på! Men den kan sagtens bages uden at den skal bindes op, og blot lavet som...
Se opskrift

Det bløde surdejsrugbrød

Det bløde surdejsrugbrød er bagt med stenformalet rug- og hvedemel, samt hævet med 100% surdej. Surdejen, som bruges i denne opskrift, er Hvedesurdejen Hr. Weyse....
Se opskrift

Surdejsbrød med rug

Rugmel giver dit surdejsbrød en sødmefyldt afrunding og en smuk farve. Opskriften her indeholder et væld af gode tricks til at lykkes med en luftig...
Se opskrift

Surdejspizza

Har du travlt? Find opskriften på pizzadej med gær her. Surdejsfodring: Start med at fodre din surdej så den er klar til at bage med....
Se opskrift

Ølands-foldebrød

Er du en rutineret surdejsbager eller har du bare lyst til at kaste dig ud i et udfordrende brød? Så er opskriften her noget for...
Se opskrift