Mørke hveder med surdej
Med inspiration fra vores originale opskrift på varme hveder, har vi udviklet en mørkere, koldhævet variant på surdejsbase. Den er tilsat Mejnerts sigtede rugmel og...
Se opskrift
Gulerodsrugbrød
Denne opskrift på gulerodsrugbrød tager udgangspunkt i vores økologiske softkernerugbrød. Det er en kernefyldt brødblanding med masser af smag, der gør det nemt at bage...
Se opskrift
Softkernerugbrød med kærnemælk og chiafrø
Opskriften her er et twist på vores økologiske Softkernerugbrød. Brødblandingen giver et lækkert rugbrød som det er, men hvis du ønsker at nuancere smagen af...
Se opskrift
Softkernerugbrød med honning og ristet sesam
Et twist på vores økologiske Softkernerugbrøds brødblanding. Vores brødblanding giver et rigtig dejligt rugbrød som det er, men du kan nuancere oplevelsen og smagene på...
Se opskrift
Brød med Rugmel Fuldkorn
Denne her opskrift er til det gode brød i hverdagen, hvor du får en fantastisk smag fra rugen! Rugmel er noget vi alle mest forbinder...
Se opskrift
Madbrød med Fuldkorn – Nemt
Her får du opskriften på et smagfuldt og nemt madbrød med fuldkorn og et lille twist. Vi har kommet tomatpure i brødet. Ud over at...
Se opskrift
Brød med fuldkorn – Nemt
Fantastisk nemt og hurtigt brød, fyldt med fuldkorn! Vi ved alle sammen godt at vi skal spise mere fuldkorn. Vi har derfor lavet en opskrift,...
Se opskrift
Krydret Græskarbrød med Karamelrug
Opskriften på Krydret Græskarbrød med Karamelrug er udviklet af Hannah, Simone, Adrian og Mathias, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. Denne her opskrift...
Se opskrift
Surdejsbrød med Karamelrug
Et fantastisk surdejsbrød med en masse unik smag. Ved at tilføje vores karakteristiske Karamelrug får du et surdejsbrød som er fyldt med smag. Økologisk Karamelrug...
Se opskrift
Surdejsfocaccia med Mariagertoba
Et lækkert hjemmebagt surdejsfocaccia bagt med vores Mariagertoba. Du kan give brødet dit eget præg, ved at komme din yndlings topping på. I opskriften har...
Se opskrift