fbpx

Surdejsbrød med Karamelrug

Et fantastisk surdejsbrød med en masse unik smag. Ved at tilføje både Mariagertoba og vores karakteristiske Karamelrug får du et surdejsbrød som er fyldt med...
Se opskrift

Surdejsfocaccia med Mariagertoba

Et lækkert hjemmebagt surdejsfocaccia bagt med vores Mariagertoba. Du kan give brødet dit eget præg, ved at komme din yndlings topping på. I opskriften har...
Se opskrift

Mariagertobabrød med valnødder og tranebær

Opskriften på Mariagertobabrød med valnødder er udviklet af Marco H. Petersen i forbindelse med testbagning af vores Mariagertoba. Dag 1 Bland mel, vand og den...
Se opskrift

Surdejsbrød med Mariagertoba

Opskriften er udviklet af Mikkel Hein i forbindelse med testbagning af vores Mariagertoba. Dag 1 Kom mel, surdej og de 600 g vand i røremaskinen...
Se opskrift

Kartoffel Rugbrød

Hvis der er noget vi er gode til her i Danmark, så er det at spise kartofler og bage rugbrød! Derfor har vi kombineret de...
Se opskrift

Surdejsrester Kiks

Vi elsker her på Mejnerts når vi kan give vores restprodukter merværdi – også når det kommer til surdejsrester! Derfor har vi lavet en surdejsreste...
Se opskrift

Græskar brød

Græskarbrødet er en nem måde at imponere sine gæster på! Men den kan sagtens bages uden at den skal bindes op, og blot lavet som...
Se opskrift

Det bløde surdejsrugbrød

Det bløde surdejsrugbrød er bagt med stenformalet rug- og hvedemel, samt hævet med 100% surdej. Surdejen, som bruges i denne opskrift, er Hvedesurdejen Hr. Weyse....
Se opskrift

Surdejsbrød med rug

Rugmel giver dit surdejsbrød en sødmefyldt afrunding og en smuk farve. Opskriften her indeholder et væld af gode tricks til at lykkes med en luftig...
Se opskrift

Gulerodsbrud

De lækreste, bløde brud. Lav dem som i opskriften her – med solsikkefrø og gulerod – eller prøv at tilsætte mørk chokolade og tranebær. Gulerødderne...
Se opskrift