Brød med Rugmel Fuldkorn
Denne her opskrift er til det gode brød i hverdagen, hvor du får en fantastisk smag fra rugen! Rugmel er noget vi alle mest forbinder...
Se opskrift
Madbrød med Fuldkorn – Nemt
Her får du opskriften på et smagfuldt og nemt madbrød med fuldkorn og et lille twist. Vi har kommet tomatpure i brødet. Ud over at...
Se opskrift
Brød med fuldkorn – Nemt
Fantastisk nemt og hurtigt brød, fyldt med fuldkorn! Vi ved alle sammen godt at vi skal spise mere fuldkorn. Vi har derfor lavet en opskrift,...
Se opskrift
Krydret Græskarbrød med Karamelrug
Opskriften på Krydret Græskarbrød med Karamelrug er udviklet af Hannah, Simone, Adrian og Mathias, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. Denne her opskrift...
Se opskrift
Surdejsbrød med Karamelrug
Et fantastisk surdejsbrød med en masse unik smag. Ved at tilføje vores karakteristiske Karamelrug får du et surdejsbrød som er fyldt med smag. Økologisk Karamelrug...
Se opskrift
Surdejsfocaccia med Mariagertoba
Et lækkert hjemmebagt surdejsfocaccia bagt med vores Mariagertoba. Du kan give brødet dit eget præg, ved at komme din yndlings topping på. I opskriften har...
Se opskrift
Mariagertobabrød med valnødder og tranebær
Opskriften på Mariagertobabrød med valnødder er udviklet af Marco H. Petersen i forbindelse med testbagning af vores Mariagertoba. Dag 1 Bland mel, vand og den...
Se opskrift
Surdejsbrød med Mariagertoba
Opskriften er udviklet af Mikkel Hein i forbindelse med testbagning af vores Mariagertoba. Dag 1 Kom mel, surdej og de 600 g vand i røremaskinen...
Se opskrift
Kartoffel Rugbrød
Hvis der er noget vi er gode til her i Danmark, så er det at spise kartofler og bage rugbrød! Derfor har vi kombineret de...
Se opskrift
Surdejsrester Kiks
Vi elsker her på Mejnerts når vi kan give vores restprodukter merværdi – også når det kommer til surdejsrester! Derfor har vi lavet en surdejsreste...
Se opskrift