Vi åbner dørene og inviterer dig med på rejsen Fra Muld til Mund – Kom en tur på landet til Mejnerts Dagen 2025 søndag d. 18. maj 10-16. Læs mere her

Mørke hveder med surdej

Med inspiration fra vores originale opskrift på varme hveder, har vi udviklet en mørkere, koldhævet variant på surdejsbase. Den er tilsat Mejnerts sigtede rugmel og...
Se opskrift

Gulerodsrugbrød

Denne opskrift på gulerodsrugbrød tager udgangspunkt i vores økologiske softkernerugbrød. Det er en kernefyldt brødblanding med masser af smag, der gør det nemt at bage...
Se opskrift

Softkernerugbrød med kærnemælk og chiafrø

Opskriften her er et twist på vores økologiske Softkernerugbrød. Brødblandingen giver et lækkert rugbrød som det er, men hvis du ønsker at nuancere smagen af...
Se opskrift

Softkernerugbrød med honning og ristet sesam

Et twist på vores økologiske Softkernerugbrøds brødblanding. Vores brødblanding giver et rigtig dejligt rugbrød som det er, men du kan nuancere oplevelsen og smagene på...
Se opskrift

Brød med Rugmel Fuldkorn

Denne her opskrift er til det gode brød i hverdagen, hvor du får en fantastisk smag fra rugen! Rugmel er noget vi alle mest forbinder...
Se opskrift

Madbrød med Fuldkorn – Nemt

Her får du opskriften på et smagfuldt og nemt madbrød med fuldkorn og et lille twist. Vi har kommet tomatpure i brødet. Ud over at...
Se opskrift

Brød med fuldkorn – Nemt

Fantastisk nemt og hurtigt brød, fyldt med fuldkorn! Vi ved alle sammen godt at vi skal spise mere fuldkorn. Vi har derfor lavet en opskrift,...
Se opskrift

Krydret Græskarbrød med Karamelrug

Opskriften på Krydret Græskarbrød med Karamelrug er udviklet af Hannah, Simone, Adrian og Mathias, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.   Denne her opskrift...
Se opskrift

Surdejsbrød med Karamelrug

Et fantastisk surdejsbrød med en masse unik smag. Ved at tilføje vores karakteristiske Karamelrug får du et surdejsbrød som er fyldt med smag. Økologisk Karamelrug...
Se opskrift

Surdejsfocaccia med Mariagertoba

Et lækkert hjemmebagt surdejsfocaccia bagt med vores Mariagertoba. Du kan give brødet dit eget præg, ved at komme din yndlings topping på. I opskriften har...
Se opskrift