Snoede pesto stænger

Snoede pesto stænger med økologisk Hvede Signaturbrødblanding Denne opskrift tager udgangspunkt i vores økologiske hvede brødblanding, og er et twist der gør det nemt at...
Se opskrift

Kernesalat med hele hvedekerner

En god grundopskrift på en salat med hele økologiske hvedekerner. Brug den til at komme godt igang med at spise hele kerner, og dermed få...
Se opskrift

Madbrød med Rugmel Fuldkorn

Her er opskriften på et nemt madbrød, som du kan sætte direkte på spisebordet og lade dine gæster selv brække i stykker. Brødet kan laves...
Se opskrift

Pasta med hvedeklid

Her får du opskriften på en hjemmelavet pastadej, som er nem at arbejde med, og som kan rulles ud i hånden, hvis du ikke har...
Se opskrift

Snack til madpakken med Fuldkorn

Et smagfuldt lille stykke bagværk, som kan gøre madpakke lidt mere lækker. Vi har taget udgangspunkt i vores almindelige opskrift på boller med Hvedemel Fuldkorn,...
Se opskrift

Granola med Karamelrug

Brug den på yoghurt, skyr eller desserter. Granola med Karamelrug er fyldt med smag, blandt andet fra vores økologiske Karamelrug. Det er en lys maltmel...
Se opskrift

Mejnerts Myslibar

Mejnerts Myslibar med et strejf af appelsin er et lækkert lille pift til madpakken. Opskriften er udviklet af Johanne Lorentzen, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen...
Se opskrift

Hjemmelavet modellervoks

Modellervoks er hyggeligt og overraskende nemt at lave selv. Fremgangsmåde: Kom vandet i en gryde og bring det i kog. Bland alle øvrige ingredienser i....
Se opskrift

Luksuspandekager

Luksuspandekager af den søde slags. Her er der ikke sparet på noget og pandekagerne er bløde og lækre – også dagen efter.   Fremgangsmåde: Flæk...
Se opskrift

Søde vafler med surdej

Sprøde søde vafler lavet på surdej. Imponer dine morgenmadsgæster eller gør en grå dag lidt bedre med disse vafler! Her er der brugt både Hvedemel...
Se opskrift