Mejnerts Myslibar
Mejnerts Myslibar med et strejf af appelsin er et lækkert lille pift til madpakken. Opskriften er udviklet af Johanne Lorentzen, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen...
Se opskrift
Hjemmelavet modellervoks
Modellervoks er hyggeligt og overraskende nemt at lave selv. Fremgangsmåde: Kom vandet i en gryde og bring det i kog. Bland alle øvrige ingredienser i....
Se opskrift
Luksuspandekager
Luksuspandekager af den søde slags. Her er der ikke sparet på noget og pandekagerne er bløde og lækre – også dagen efter. Fremgangsmåde: Flæk...
Se opskrift
Søde vafler med surdej
Sprøde søde vafler lavet på surdej. Imponer dine morgenmadsgæster eller gør en grå dag lidt bedre med disse vafler! Her er der brugt både Hvedemel...
Se opskrift
Madvafler med surdej
Hvem kan ikke lide vafler? Sprøde og saftige og kan fungere både som morgenmad, frokost og aftensmad. Madvaflerne er bagt på Ølandshvedemel sigtet, som øger...
Se opskrift
Grøn perlebygsalat
Sprødheden fra broccolien og forårsløgene. En mild sødme fra perlebyggen, varmen fra Madagaskar peberen og det friske fra citronen. Det er virkelig en fest i...
Se opskrift
Perlebygsdeller – kødfri
Kødfrie perlebygsdeller har en skøn rund smag. Hvis du straks spotter oliven, pesto og osten og tænker ”nej tak” – så giv dem lige en...
Se opskrift
Surdejspandekager
Jeppe Foldager fra Dragsholm Slot har lavet denne lækre opskrift på pandekager med surdejsrester, ølandshvedemel og rugmel. Pandekagerne er fantastiske som madpandekager, men skulle der...
Se opskrift
Perleotto
Smelt smørret i en gryde og kom finthakket løg og hvidløg i. Lad det sauter af uden af få farve, tilsæt perlerne og kom 6...
Se opskrift
Sprød müsli af 5-kerneblanding
Fremgangsmåde: Honning og smør smeltes i en gryde over svag varme. Vend herefter 5-kerneblandingen i og rør det godt igennem. Fordel blandingen ud på en...
Se opskrift