Madbrød med Rugmel Fuldkorn
Her er opskriften på et nemt madbrød, som du kan sætte direkte på spisebordet og lade dine gæster selv brække i stykker. Brødet kan laves...
Se opskrift
Pasta med hvedeklid
Her får du opskriften på en hjemmelavet pastadej, som er nem at arbejde med, og som kan rulles ud i hånden, hvis du ikke har...
Se opskrift
Snack til madpakken med Fuldkorn
Et smagfuldt lille stykke bagværk, som kan gøre madpakke lidt mere lækker. Vi har taget udgangspunkt i vores almindelige opskrift på boller med Hvedemel Fuldkorn,...
Se opskrift
Granola med Karamelrug
Brug den på yoghurt, skyr eller desserter. Granola med Karamelrug er fyldt med smag, blandt andet fra vores økologiske Karamelrug. Det er en lys maltmel...
Se opskrift
Mejnerts Myslibar
Mejnerts Myslibar med et strejf af appelsin er et lækkert lille pift til madpakken. Opskriften er udviklet af Johanne Lorentzen, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen...
Se opskrift
Hjemmelavet modellervoks
Modellervoks er hyggeligt og overraskende nemt at lave selv. Fremgangsmåde: Kom vandet i en gryde og bring det i kog. Bland alle øvrige ingredienser i....
Se opskrift
Luksuspandekager
Luksuspandekager af den søde slags. Her er der ikke sparet på noget og pandekagerne er bløde og lækre – også dagen efter. Fremgangsmåde: Flæk...
Se opskrift
Søde vafler med surdej
Sprøde søde vafler lavet på surdej. Imponer dine morgenmadsgæster eller gør en grå dag lidt bedre med disse vafler! Her er der brugt både Hvedemel...
Se opskrift
Madvafler med surdej
Hvem kan ikke lide vafler? Sprøde og saftige og kan fungere både som morgenmad, frokost og aftensmad. Madvaflerne er bagt på Ølandshvedemel sigtet, som øger...
Se opskrift
Surdejspandekager
Jeppe Foldager fra Dragsholm Slot har lavet denne lækre opskrift på pandekager med surdejsrester, ølandshvedemel og rugmel. Pandekagerne er fantastiske som madpandekager, men skulle der...
Se opskrift