Snoede pesto stænger
Snoede pesto stænger med økologisk Hvede Signaturbrødblanding Denne opskrift tager udgangspunkt i vores økologiske hvede brødblanding, og er et twist der gør det nemt at...
Se opskrift
Kernesalat med hele hvedekerner
En god grundopskrift på en salat med hele økologiske hvedekerner. Brug den til at komme godt igang med at spise hele kerner, og dermed få...
Se opskrift
Madbrød med Rugmel Fuldkorn
Her er opskriften på et nemt madbrød, som du kan sætte direkte på spisebordet og lade dine gæster selv brække i stykker. Brødet kan laves...
Se opskrift
Pasta med hvedeklid
Her får du opskriften på en hjemmelavet pastadej, som er nem at arbejde med, og som kan rulles ud i hånden, hvis du ikke har...
Se opskrift
Snack til madpakken med Fuldkorn
Et smagfuldt lille stykke bagværk, som kan gøre madpakke lidt mere lækker. Vi har taget udgangspunkt i vores almindelige opskrift på boller med Hvedemel Fuldkorn,...
Se opskrift
Granola med Karamelrug
Brug den på yoghurt, skyr eller desserter. Granola med Karamelrug er fyldt med smag, blandt andet fra vores økologiske Karamelrug. Det er en lys maltmel...
Se opskrift
Mejnerts Myslibar
Mejnerts Myslibar med et strejf af appelsin er et lækkert lille pift til madpakken. Opskriften er udviklet af Johanne Lorentzen, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen...
Se opskrift
Hjemmelavet modellervoks
Modellervoks er hyggeligt og overraskende nemt at lave selv. Fremgangsmåde: Kom vandet i en gryde og bring det i kog. Bland alle øvrige ingredienser i....
Se opskrift
Luksuspandekager
Luksuspandekager af den søde slags. Her er der ikke sparet på noget og pandekagerne er bløde og lækre – også dagen efter. Fremgangsmåde: Flæk...
Se opskrift
Søde vafler med surdej
Sprøde søde vafler lavet på surdej. Imponer dine morgenmadsgæster eller gør en grå dag lidt bedre med disse vafler! Her er der brugt både Hvedemel...
Se opskrift