fbpx

Mejnerts Myslibar

Mejnerts Myslibar med et strejf af appelsin er et lækkert lille pift til madpakken. Opskriften er udviklet af Johanne Lorentzen, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen...
Se opskrift

Hjemmelavet modellervoks

Modellervoks er hyggeligt og overraskende nemt at lave selv. Fremgangsmåde: Kom vandet i en gryde og bring det i kog. Bland alle øvrige ingredienser i....
Se opskrift

Luksuspandekager

Luksuspandekager af den søde slags. Her er der ikke sparet på noget og pandekagerne er bløde og lækre – også dagen efter.   Fremgangsmåde: Flæk...
Se opskrift

Søde vafler med surdej

Sprøde søde vafler lavet på surdej. Imponer dine morgenmadsgæster eller gør en grå dag lidt bedre med disse vafler! Her er der brugt både Hvedemel...
Se opskrift

Madvafler med surdej

Hvem kan ikke lide vafler? Sprøde og saftige og kan fungere både som morgenmad, frokost og aftensmad. Madvaflerne er bagt på Ølandshvedemel sigtet, som øger...
Se opskrift

Grøn perlebygsalat

Sprødheden fra broccolien og forårsløgene. En mild sødme fra perlebyggen, varmen fra Madagaskar peberen og det friske fra citronen. Det er virkelig en fest i...
Se opskrift

Perlebygsdeller – kødfri

Kødfrie perlebygsdeller har en skøn rund smag. Hvis du straks spotter oliven, pesto og osten og tænker ”nej tak” – så giv dem lige en...
Se opskrift

Surdejspandekager

Jeppe Foldager fra Dragsholm Slot har lavet denne lækre opskrift på pandekager med surdejsrester, ølandshvedemel og rugmel. Pandekagerne er fantastiske som madpandekager, men skulle der...
Se opskrift

Perleotto

Smelt smørret i en gryde og kom finthakket løg og hvidløg i. Lad det sauter af uden af få farve, tilsæt perlerne og kom 6...
Se opskrift

Sprød müsli af 5-kerneblanding

Fremgangsmåde: Honning og smør smeltes i en gryde over svag varme. Vend herefter 5-kerneblandingen i og rør det godt igennem. Fordel blandingen ud på en...
Se opskrift