Hvedekerner i flødeskum med bagt æble og sprødt marcipandrys
Opskriften på Hvedekerner i flødeskum med bagt æble og sprødt marcipandrys er udviklet af studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. Hvedekerner i flødeskum Hvedekerne...
Se opskrift
Bananpandekager med hvedeklid og karamelliserede æbler
Opskriften på Bananpandekager er udviklet af Celine Holst Elkjær, Emilie Ellingesøe, Jakob Strandby & Janni Pilskov – Studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. Bananpandekager...
Se opskrift
Hindbærsnitter med Ølandshvede
Hindbærsnitter er nok af de mest klassiske tørkager, som de fleste elsker. Det er muligvis også en af de mest simple, da den kun består...
Se opskrift
Flettede Luciaboller med Appelsinremonce
Lussekat, også kendt som Luciabrød, er et svensk bagværk, der er knyttet til traditionen omkring Luciadag den 13. december. Men vi er efterhånden også ved...
Se opskrift
Nem bærtærte
Tærten kan bages med alverdens forskellige bær og frugter fra haven. Om foråret er den perfekt med rabarber, om sommeren med hindbær og om efteråret...
Se opskrift
Citronmåne
Citronmånen er bagt med Hvedemel Sigtet, frisk citronglasur og marcipan. Den er fuld af smag og holder sig både frisk og lækker i dagene efter...
Se opskrift
Vandbakkelser
Vandbakkelser er kagen, som du kan ryste ud af ærmet på et øjeblik. I opskriften her har vi lavet dem til de lækreste fastelavnsboller, men...
Se opskrift
Fastelavnsboller
Dej: Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser – på nær smør. Rør ingredienserne sammen til en homogen dej. Skær smørret i...
Se opskrift
Juleknapper
Sprøde julesmåkager med det blødeste julehjerte. Juleknapper er et hit på småkagefadet og forsvinder næsten lige så hurtigt, som du kan nå at ligge dem...
Se opskrift
Vaniljekranse
Vaniljekranse er en sand juleklassiker og den lille runde småkage er allerbedst når den er sprød og selvfølgelig fuld af smag. Følg opskriften her –...
Se opskrift