fbpx

Hvedekerner i flødeskum med bagt æble og sprødt marcipandrys

Opskriften på Hvedekerner i flødeskum med bagt æble og sprødt marcipandrys er udviklet af studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.  Hvedekerner i flødeskum Hvedekerne...
Se opskrift

Kartoffelporretærte med soltørrede tomater og ost

Opskriften på Kartoffelporretærte med soltørrede tomater og ost er udviklet af studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.  Tærtedejen Bland rugmel og hvedeklid i en...
Se opskrift

Grøn kartoffelsalat med Hokkaido, feta og pinjekerner

Opskriften på grøn kartoffelsalat er udviklet af Celine Holst Elkjær, Emilie Ellingesøe, Jakob Strandby & Janni Pilskov – Studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. ...
Se opskrift

Bananpandekager med hvedeklid og karamelliserede æbler

Opskriften på Bananpandekager er udviklet af Celine Holst Elkjær, Emilie Ellingesøe, Jakob Strandby & Janni Pilskov – Studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.  Bananpandekager...
Se opskrift

Kartoffelpizza

Dagens menu = Kartoffelpizza. Har du travlt? Find opskriften på pizzadej med gær her. Surdejsfodring: Start med at fodre din surdej så den er klar...
Se opskrift

Kartoffelsalat

Sommer, solskin og kartoffelsalat! Er vi de eneste der synes det høre lidt sammen? Her får du vores opskrift på en simpel, men smagfuld kartoffelsalat,...
Se opskrift

Hindbærsnitter med Ølandshvede

Hindbærsnitter er nok af de mest klassiske tørkager, som de fleste elsker. Det er muligvis også en af de mest simple, da den kun består...
Se opskrift

Kartoffel Rugbrød

Hvis der er noget vi er gode til her i Danmark, så er det at spise kartofler og bage rugbrød! Derfor har vi kombineret de...
Se opskrift

Russisk Rugbrød

Et mørkt, fugtigt og kraftigt brød, som er en mellemting mellem et pumpernickel og et gammeldags dansk rugbrød! Brødet her udskiller sig fra andre surdejsbrød,...
Se opskrift

Air bread – Pude Brød

Små hule pude lignende brød, der hedder Airbread. De er geniale til enhver anledning hvor der skal en lille appetizer på bordet, som med garanti...
Se opskrift