Hvedekerner i flødeskum med bagt æble og sprødt marcipandrys
Opskriften på Hvedekerner i flødeskum med bagt æble og sprødt marcipandrys er udviklet af studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. Hvedekerner i flødeskum Hvedekerne...
Se opskrift
Kartoffelporretærte med soltørrede tomater og ost
Opskriften på Kartoffelporretærte med soltørrede tomater og ost er udviklet af studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. Tærtedejen Bland rugmel og hvedeklid i en...
Se opskrift
Grøn kartoffelsalat med Hokkaido, feta og pinjekerner
Opskriften på grøn kartoffelsalat er udviklet af Celine Holst Elkjær, Emilie Ellingesøe, Jakob Strandby & Janni Pilskov – Studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. ...
Se opskrift
Bananpandekager med hvedeklid og karamelliserede æbler
Opskriften på Bananpandekager er udviklet af Celine Holst Elkjær, Emilie Ellingesøe, Jakob Strandby & Janni Pilskov – Studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. Bananpandekager...
Se opskrift
Kartoffelpizza
Dagens menu = Kartoffelpizza. Har du travlt? Find opskriften på pizzadej med gær her. Surdejsfodring: Start med at fodre din surdej så den er klar...
Se opskrift
Kartoffelsalat
Sommer, solskin og kartoffelsalat! Er vi de eneste der synes det høre lidt sammen? Her får du vores opskrift på en simpel, men smagfuld kartoffelsalat,...
Se opskrift
Hindbærsnitter med Ølandshvede
Hindbærsnitter er nok af de mest klassiske tørkager, som de fleste elsker. Det er muligvis også en af de mest simple, da den kun består...
Se opskrift
Kartoffel Rugbrød
Hvis der er noget vi er gode til her i Danmark, så er det at spise kartofler og bage rugbrød! Derfor har vi kombineret de...
Se opskrift
Russisk Rugbrød
Et mørkt, fugtigt og kraftigt brød, som er en mellemting mellem et pumpernickel og et gammeldags dansk rugbrød! Brødet her udskiller sig fra andre surdejsbrød,...
Se opskrift
Air bread – Pude Brød
Små hule pude lignende brød, der hedder Airbread. De er geniale til enhver anledning hvor der skal en lille appetizer på bordet, som med garanti...
Se opskrift