fbpx

Kardemommesnurrer

Søde og smagsfulde kardemommesnurrer, som er bagt med vores økologiske Hvedemel Fint og Karamelrug. Karamelrugen er ristede og maltede rugkerner, så selvom disse kardemommesnurrer er...
Se opskrift

Surdejsfocaccia med Mariagertoba

Et lækkert hjemmebagt surdejsfocaccia bagt med vores Mariagertoba. Du kan give brødet dit eget præg, ved at komme din yndlings topping på. I opskriften har...
Se opskrift

Mariagertobabrød med valnødder og tranebær

Opskriften på Mariagertobabrød med valnødder er udviklet af Marco H. Petersen i forbindelse med testbagning af vores Mariagertoba. Dag 1 Bland mel, vand og den...
Se opskrift

Surdejsbrød med Mariagertoba

Opskriften er udviklet af Mikkel Hein i forbindelse med testbagning af vores Mariagertoba. Dag 1 Kom mel, surdej og de 600 g vand i røremaskinen...
Se opskrift

Mejnerts Myslibar

Mejnerts Myslibar med et strejf af appelsin er et lækkert lille pift til madpakken. Opskriften er udviklet af Johanne Lorentzen, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen...
Se opskrift

Kartoffelrøsti med rygeostcreme

Opskriften på Kartoffelrøsti med rygeostcreme er udviklet af Amalie Nielsen og Maria Nørrevang Kudsk, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. Kartoffelrøsti Start med at...
Se opskrift

Hvedekerner i flødeskum med bagt æble og sprødt marcipandrys

Opskriften på Hvedekerner i flødeskum med bagt æble og sprødt marcipandrys er udviklet af studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.  Hvedekerner i flødeskum Hvedekerne...
Se opskrift

Kartoffelporretærte med soltørrede tomater og ost

Opskriften på Kartoffelporretærte med soltørrede tomater og ost er udviklet af studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.  Tærtedejen Bland rugmel og hvedeklid i en...
Se opskrift

Grøn kartoffelsalat med Hokkaido, feta og pinjekerner

Opskriften på grøn kartoffelsalat er udviklet af Celine Holst Elkjær, Emilie Ellingesøe, Jakob Strandby & Janni Pilskov – Studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. ...
Se opskrift

Bananpandekager med hvedeklid og karamelliserede æbler

Opskriften på Bananpandekager er udviklet af Celine Holst Elkjær, Emilie Ellingesøe, Jakob Strandby & Janni Pilskov – Studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.  Bananpandekager...
Se opskrift