Æbletærte med Karamelrug
Opskriften på Æbletærte med Karamelrug er udviklet af Emma Kidmose, Nicoline Bøgh, Simon Grønning og Lærke Fan Møller Abel, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i...
Se opskrift
Kartoffel Curry med naan
Opskriften på Kartoffel Curry med naan med Karamelrug og Hvedeklid er udviklet af Amanda Bonde Jacobsen, Astrid Gaardsdal og Ninna Eva Alexandersen, studerende på Ernæring...
Se opskrift
Brunkager med Karamelrug
Opskriften på Brunkager med Karamelrug er udviklet af Anja Malle. I vores opskrift på lækre og sprøde brunkager til julens småkagedåse, har vi tilføjet...
Se opskrift
Surdejsbrød med Karamelrug
Et fantastisk surdejsbrød med en masse unik smag. Ved at tilføje vores karakteristiske Karamelrug får du et surdejsbrød som er fyldt med smag. Økologisk Karamelrug...
Se opskrift
Surdejsstykker med Karamelrug
Surdejsstykker med Karamelrug er en klassisk surdejsbolle, men med en helt særlig og karakteristisk smag fra vores Karamelrug. Vores Karamelrug er en lys maltmel, som...
Se opskrift
Cookies med Karamelrug
Disse lækre og store cookies bliver sprøde udenpå og bløde indeni. De får en helt særlig og fyldig smag, blandt andet fordi vi har tilføjet...
Se opskrift
Granola med Karamelrug
Brug den på yoghurt, skyr eller desserter. Granola med Karamelrug er fyldt med smag, blandt andet fra vores økologiske Karamelrug. Det er en lys maltmel...
Se opskrift
Kardemommesnurrer
Søde og smagsfulde kardemommesnurrer, som er bagt med vores økologiske Hvedemel Fint og Karamelrug. Karamelrugen er ristede og maltede rugkerner, så selvom disse kardemommesnurrer er...
Se opskrift