Softkernerugbrød med kærnemælk og chiafrø

Opskriften her er et twist på vores økologiske Softkernerugbrød. Brødblandingen giver et lækkert rugbrød som det er, men hvis du ønsker at nuancere smagen af...
Se opskrift

Softkernerugbrød med honning og ristet sesam

Et twist på vores økologiske Softkernerugbrøds brødblanding. Vores brødblanding giver et rigtig dejligt rugbrød som det er, men du kan nuancere oplevelsen og smagene på...
Se opskrift

Rugbrødsnack med tørret frugt og chokolade

En super nem opskrift på en lækker snack der tager udgangspunkt i vores økologiske brødblanding Softkernerugbrød. Sådan laver du en rugbrøds-snack Alle ingredienser røres sammen....
Se opskrift

Softkernerugbrød

Softkernerugbrødet er et dejligt kernefyldt rugbrød med en intens smag af rug. Smagen er rundet af med syrlighed fra tørret surdej.   Softkernerugbrød med gær...
Se opskrift

Solsikkerugbrød

Solsikkerugbrødet er er dejligt rugbrød med en tilpas kernestruktur, god smag og krumme.   Fremgangsmåde: Rør alle ingredienser sammen til en ensartet og homogen dej...
Se opskrift

Knækbrød af 5-kerneblanding

Fremgangsmåde: Rør 5-kerneblanding, hvedemel, rugmel, bagepulver og salt sammen. Tilsæt vand og olie og rør det til en jævn dej, der deles i 2 lige...
Se opskrift

Sprød müsli af 5-kerneblanding

Fremgangsmåde: Honning og smør smeltes i en gryde over svag varme. Vend herefter 5-kerneblandingen i og rør det godt igennem. Fordel blandingen ud på en...
Se opskrift

Basis Rugbrød

Basis rugbrødet giver et blødt og lækkert rugbrød med masser af kornsmag. Blandingen er 100% økologisk og gør rugbrødsbagning let – uden at gå på...
Se opskrift

Gulerodsrugbrød

Gulerods-rugbrødet er bagt på Basis-rugbrøds blandingen, som primært indeholder rugmels-typerne Rugmel Sigtet og Rugmel Fuldkorn. Den gode økologiske opskrift har vi sat for dig. Tilsæt...
Se opskrift

Kartoffelrugbrød

Fremgangsmåde: Alle ingredienser røres grundigt sammen, fyldes i en bageform og stilles til hævning ca. 1 time ved stuetemperatur. Bages ved 180º varmluft til en...
Se opskrift