Gulerodsrugbrød
Denne opskrift på gulerodsrugbrød tager udgangspunkt i vores økologiske softkernerugbrød. Det er en kernefyldt brødblanding med masser af smag, der gør det nemt at bage...
Se opskrift
Snoede pesto stænger
Snoede pesto stænger med økologisk Hvede Signaturbrødblanding Denne opskrift tager udgangspunkt i vores økologiske hvede brødblanding, og er et twist der gør det nemt at...
Se opskrift
Rug-choko snack
Rug-choko snacks – nemt og økologisk til madpakken! Denne opskrift giver dig en saftig og smagfuld snack, baseret på vores økologiske Softkernerugbrødsblanding. Perfekt til madpakken,...
Se opskrift
Softkernerugbrød med kærnemælk og chiafrø
Opskriften her er et twist på vores økologiske Softkernerugbrød. Brødblandingen giver et lækkert rugbrød som det er, men hvis du ønsker at nuancere smagen af...
Se opskrift
Softkernerugbrød med honning og ristet sesam
Et twist på vores økologiske Softkernerugbrøds brødblanding. Vores brødblanding giver et rigtig dejligt rugbrød som det er, men du kan nuancere oplevelsen og smagene på...
Se opskrift
Rugbrødsnack med tørret frugt og chokolade
En super nem opskrift på en lækker snack der tager udgangspunkt i vores økologiske brødblanding Softkernerugbrød. Sådan laver du en rugbrøds-snack Alle ingredienser røres sammen....
Se opskrift
Softkernerugbrød
Softkernerugbrødet er et dejligt kernefyldt rugbrød med en intens smag af rug. Smagen er rundet af med syrlighed fra tørret surdej. Softkernerugbrød med gær...
Se opskrift
Solsikkerugbrød
Solsikkerugbrødet er er dejligt rugbrød med en tilpas kernestruktur, god smag og krumme. Fremgangsmåde: Rør alle ingredienser sammen til en ensartet og homogen dej...
Se opskrift
Knækbrød af 5-kerneblanding
Fremgangsmåde: Rør 5-kerneblanding, hvedemel, rugmel, bagepulver og salt sammen. Tilsæt vand og olie og rør det til en jævn dej, der deles i 2 lige...
Se opskrift
Sprød müsli af 5-kerneblanding
Fremgangsmåde: Honning og smør smeltes i en gryde over svag varme. Vend herefter 5-kerneblandingen i og rør det godt igennem. Fordel blandingen ud på en...
Se opskrift