Softkernerugbrød med kærnemælk og chiafrø
Opskriften her er et twist på vores økologiske Softkernerugbrød. Brødblandingen giver et lækkert rugbrød som det er, men hvis du ønsker at nuancere smagen af...
Se opskrift
Softkernerugbrød med honning og ristet sesam
Et twist på vores økologiske Softkernerugbrøds brødblanding. Vores brødblanding giver et rigtig dejligt rugbrød som det er, men du kan nuancere oplevelsen og smagene på...
Se opskrift
Rugbrødsnack med tørret frugt og chokolade
En super nem opskrift på en lækker snack der tager udgangspunkt i vores økologiske brødblanding Softkernerugbrød. Sådan laver du en rugbrøds-snack Alle ingredienser røres sammen....
Se opskrift
Softkernerugbrød
Softkernerugbrødet er et dejligt kernefyldt rugbrød med en intens smag af rug. Smagen er rundet af med syrlighed fra tørret surdej. Softkernerugbrød med gær...
Se opskrift
Solsikkerugbrød
Solsikkerugbrødet er er dejligt rugbrød med en tilpas kernestruktur, god smag og krumme. Fremgangsmåde: Rør alle ingredienser sammen til en ensartet og homogen dej...
Se opskrift
Knækbrød af 5-kerneblanding
Fremgangsmåde: Rør 5-kerneblanding, hvedemel, rugmel, bagepulver og salt sammen. Tilsæt vand og olie og rør det til en jævn dej, der deles i 2 lige...
Se opskrift
Sprød müsli af 5-kerneblanding
Fremgangsmåde: Honning og smør smeltes i en gryde over svag varme. Vend herefter 5-kerneblandingen i og rør det godt igennem. Fordel blandingen ud på en...
Se opskrift
Basis Rugbrød
Basis rugbrødet giver et blødt og lækkert rugbrød med masser af kornsmag. Blandingen er 100% økologisk og gør rugbrødsbagning let – uden at gå på...
Se opskrift
Gulerodsrugbrød
Gulerods-rugbrødet er bagt på Basis-rugbrøds blandingen, som primært indeholder rugmels-typerne Rugmel Sigtet og Rugmel Fuldkorn. Den gode økologiske opskrift har vi sat for dig. Tilsæt...
Se opskrift
Kartoffelrugbrød
Fremgangsmåde: Alle ingredienser røres grundigt sammen, fyldes i en bageform og stilles til hævning ca. 1 time ved stuetemperatur. Bages ved 180º varmluft til en...
Se opskrift