Softkernerugbrød
Softkernerugbrødet er et dejligt kernefyldt rugbrød med en intens smag af rug. Smagen er rundet af med syrlighed fra tørret surdej. Fremgangsmåde: Rør alle...
Se opskrift
Solsikkerugbrød
Solsikkerugbrødet er er dejligt rugbrød med en tilpas kernestruktur, god smag og krumme. Fremgangsmåde: Rør alle ingredienser sammen til en ensartet og homogen dej...
Se opskrift
Knækbrød af 5-kerneblanding
Fremgangsmåde: Rør 5-kerneblanding, hvedemel, rugmel, bagepulver og salt sammen. Tilsæt vand og olie og rør det til en jævn dej, der deles i 2 lige...
Se opskrift
Sprød müsli af 5-kerneblanding
Fremgangsmåde: Honning og smør smeltes i en gryde over svag varme. Vend herefter 5-kerneblandingen i og rør det godt igennem. Fordel blandingen ud på en...
Se opskrift
Basis Rugbrød
Basis rugbrødet giver et blødt og lækkert rugbrød med masser af kornsmag. Blandingen er 100% økologisk og gør rugbrødsbagning let – uden at gå på...
Se opskrift
Gulerodsrugbrød
Gulerods-rugbrødet er bagt på Basis-rugbrøds blandingen, som primært indeholder rugmels-typerne Rugmel Sigtet og Rugmel Fuldkorn. Den gode økologiske opskrift har vi sat for dig. Tilsæt...
Se opskrift
Kartoffelrugbrød
Fremgangsmåde: Alle ingredienser røres grundigt sammen, fyldes i en bageform og stilles til hævning ca. 1 time ved stuetemperatur. Bages ved 180º varmluft til en...
Se opskrift
5-kerne Rugbrød
Basis-rugbrød er en blanding, som i sin rene form udgør en stærk grunddej. I denne opskrift udgør blandingen basen i et kernefyldt rugbrød. Fremgangsmåde: Alle...
Se opskrift
Banan-chokolade Rugbrød
En lækker snack, som egner sig både til madpakken og som tilbehør til eftermiddagskaffen. Opskriften kan laves både som hele rugbrød i alm. rugbrødsform (1,5...
Se opskrift
Hvede Signaturbrød – blanding
Hvede Signaturbrødet er en god sammensætning af tre af vores meltyper. Hvedemel sigtet, hvedemel type 00, ølandshvedemel fuldkorn. Kombinationen af disse meltyper giver dette brød...
Se opskrift