Kartoffelpizza
Dagens menu = Kartoffelpizza. Har du travlt? Find opskriften på pizzadej med gær her. Surdejsfodring: Start med at fodre din surdej så den er klar...
Se opskrift
Surdejspizza
Denne opskrift på surdejspizza kræver tid og kærlighed, men til gengæld smager de også fantastisk! Har du travlt? Så finder du opskriften på pizzadej med...
Se opskrift
Pizzadej med type 00
Fremgangsmåde: Alle ingredienserne røres sammen til en jævn og glat dej. Æltes ca. 4 min. i røremaskine med dejkrog. Dejen hæver i en meldrysset skål ca. 2 timer....
Se opskrift
Pizza med tørret skinke og spinat
Giver ca. 2 stk pizza i alm. størrelse. Fremgangsmåde: Dejen rulles tyndt ud. 2 spsk. tomatsauce fordeles på pizzadejen. Pizzaen bages – enten i en brandvarm...
Se opskrift
Vegetar pizza med kartofler, rygeost og grønkål
Mejnerts økologiske vegetarpizza er udviklet på en bund af Mejnerts Pizzadej – blanding. Blandingen giver en tynd og sprød pizzabund. Alt du skal gøre er,...
Se opskrift
Dessert-pizza med jordbær og mascarpone
Synes du, at dessert på grillen kan være en udfordring? Denne opskrift er inspireret af den klassiske jordbærtærte – indbegrebet af dansk sommer. Mejnerts grillede...
Se opskrift
Focaccia – Hvede Signaturbrød
Focaccia-brødet er bagt på Mejnerts Hvede Signaturbrøds-blanding og gør det nemt for dig at lave et lækkert madbrød, som kan bruges som tilbehør til aftensmaden...
Se opskrift