Andre køber også:

Beskrivelse

Det kan være smart og praktisk at have et ekstra klæde til hævekurven.

 

Klædet er lavet i bomuld og har elastik i kanten, hvilket gør det let at af- og påmontere. Klædet sidder godt fast på hævekurven og falder ikke af. Hverken når dejen lægges i kurven eller når den hældes ud.

 

Kan vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader.

Klæde

Nemt at bruge
Kan vaskes på 60 grader

Et stk. ekstra klæde til hævekurv. Lavet af bomuld og med elastik i kanten så den sidder godt fast om hævekurven, nemt at bruge og kan vaskes.

Læs mere

35,00 kr

DKK inkl moms

33 tilbage


Følg med hos Mejnerts


Kunderne siger

"Karamelrug, det bedste brødkrydderi"

- Janni

"Vi er begejstrede for smagen i Mejnerts mel og 5-kornsblandingen"

- Anne

"Først og fremmest vil jeg fortælle at jeg er meget tilfreds med jeres produkt, Jeres mel er af god kvalitet og har en bedre smag end det meste andet mel jeg har prøvet"

- Tobias

Surdejskursus

Drømmer du om at mestre surdejsbagningen? Vi afholder surdejskurser hvor du lærer at passe din surdej, shape, folde og bag dit eget surdejsbrød. Læs mere om det her

Mel fra Muld til Mund

Hos Mejnerts har vi hænderne i hele værdikæden Fra Muld til Mund. Vi dyrker og høster økologisk korn og kartofler på vores egne marker. Det bedste korn udvælges til vores mølleri, hvor vi skånsomt stenformaler kernerne til økologisk kvalitets mel, fyldt med smag, struktur og næringsindhold.

Vi dyrker landbrug med stor omtanke for naturen og for den gode kvalitet, og får fx Honning som et skønt bi-produkt. Mejnerts produkter er et ærligt produkt af højeste kvalitet, fyldt med alt det gode fra naturen.

Dansk økologisk stenkværnet mel:

Bag og Smag Kassen

Giv en gave med alle de gode smage fra Mejnerts. Vi har samlet en pakke med en bred vifte af vores lækre økologiske mel.

299,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Økologisk Karamelrug

Økologisk Karamelrug er en lys maltmel som er lavet af vores egne maltede og ristede økologiske rugkerner. Når rugkernerne bliver maltet omdannes stivelsen til sukker. Det er derfor rugkernens eget naturlige sukker der gør at vores Karamelrug har en sødme og noter af karamel.

45,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Økologisk Mariagertoba, Sigtet

Mariagertoba er en nyere hvedesort, som er skabt på dansk jord. Det betyder at den passer særligt godt til det danske klima. Mariagertobaen har egenskaber, der minder om den canadiske Manitoba. Vi har formalet vores så det er en Mariagertoba, sigtet.

37,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Økologisk Mariagertoba Fuldkorn

Mariagertoba er en nyere hvedesort, som er skabt på dansk jord. Det betyder at den passer særligt godt til det danske klima. Mariagertobaen har egenskaber, der minder om den canadiske Manitoba. Vi har formalet vores så det er en Mariagertoba Fuldkorn, og du får alt smag, struktur og næring med fra den hele kerne. Mariagertoba Fuldkorn udmærker sig ved at være en fuldkornsmel med et utrolig stærkt opbag og så giver Mariagertoba en fantastisk smag og farve til bagværket.

36,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv

Stenkværnet mel

På en stenkværn formales de hele økologiske kerner skånsomt, så alle de gode næringsstoffer kommet med ned i melet og giver masser af smag. Læs mere om stenkværnet mel her

Økologisk landbrug

Hos Mejnerts har vi haft økologisk landbrug siden 1999. Vi dyrker økologiske korn og kerner, som vi stenformaler til økologisk kvalitetsmel. Læs mere her

Naturens energi

Vi har sat 1500 solceller på gårdens tage, og sammen med et stort batteri, er det naturen der giver strøm til gården og til møllen. Læs mere her