Opskrift
Granola med Karamelrug
Brug den på yoghurt, skyr eller desserter. Granola med Karamelrug er fyldt med smag, blandt andet fra vores økologiske Karamelrug.
Det er en lys maltmel og er helt unik i sin smag med en naturlig sødme og noter af karamel.
Sådan laver du granola med Karamelrug
Hak mangler og hasselnødder groft og bland det sammen med havregryn, frø og kerner.
Varm honning, smør, karamelrug og kakao op i en gryde til det er en flydende ensartet masse.
Kom kerneblandingen i den varme blanding og bland det godt sammen.
Blandingen spredes ud i en bradepande beklædt med bagepapir og bages ved 150 grader i ca. 20-25. min eller til det hele er gyldent.
Når blandingen er næsten afkølet, vendes chokoladestykkerne i, så de lige når at smelte en lille smule og samtidig smuldres granolaen i mindre stykker.
Opbevaring
Opbevar din hjemmelavede Granola med Karamelrug i en lufttæt beholder.
Print opskrift