fbpx
Opskrift

Granola med Karamelrug

Brug den på yoghurt, skyr eller desserter. Granola med Karamelrug er fyldt med smag, blandt andet fra vores økologiske Karamelrug.

Det er en lys maltmel og er helt unik i sin smag med en naturlig sødme og noter af karamel.

 

Sådan laver du granola med Karamelrug

Hak mangler og hasselnødder groft og bland det sammen med havregryn, frø og kerner.
Varm honning, smør, karamelrug og kakao op i en gryde til det er en flydende ensartet masse.
Kom kerneblandingen i den varme blanding og bland det godt sammen.

Blandingen spredes ud i en bradepande beklædt med bagepapir og bages ved 150 grader i ca. 20-25. min eller til det hele er gyldent.

Når blandingen er næsten afkølet, vendes chokoladestykkerne i, så de lige når at smelte en lille smule og samtidig smuldres granolaen i mindre stykker.

 

Opbevaring

Opbevar din hjemmelavede Granola med Karamelrug i en lufttæt beholder.

 

 

Print opskrift

Økologisk Karamelrug

Økologisk Karamelrug er en lys maltmel som er lavet af vores egne maltede og ristede økologiske rugkerner. Når rugkernerne bliver maltet omdannes stivelsen til sukker. Det er derfor rugkernens eget naturlige sukker der gør at vores Karamelrug har en sødme og noter af karamel.

Kardemommesnurrer

Søde og smagsfulde kardemommesnurrer, som er bagt med vores økologiske Hvedemel Fint og Karamelrug. Karamelrugen er ristede og maltede rugkerner, så selvom disse kardemommesnurrer er en lækker og sød kage, så er der også 150g rugmel med en masse fuldkorn og nærring…og ikke mindst en unik smag.   Sådan bager du kardemommesnurrer Hæld kold mælk...

Cookies med Karamelrug

Disse lækre og store cookies bliver sprøde udenpå og bløde indeni. De får en helt særlig og fyldig smag, blandt andet fordi vi har tilføjet vores karamelrug, som er en lys maltmel. Vores Karamelrug differentierer sig fra andet maltmel, ved at være på rugkerner, og så er de maltet med rugens egen sukker og giver...