Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om Mejnerts / Profil:

Virksomhedens juridiske navn: Mejnerts Mølle A/S
Virksomhedens kaldenavn: Mejnerts
Selskabsform: Aktieselskab
Ejet af: Niels Mejnertsen, Kasper Mejnertsen og Peter Mejnertsen
CVR-nummer: 16 63 06 08
Etableringsår: 1992
Officiel web-adresse: www.mejnerts.dk

Post-adresse:

Mejnerts
Forsingevej 4
4470 Svebølle
Tlf: 59 29 47 07

Generelt:

Mejnerts har eksisteret siden oktober 2005

Har du spørgsmål: kontakt@mejnerts.dk

Bestilling:

Du kan bestille varer fra Mejnerts på følgende måder:

– via website
– via e-mail
– via telefonisk bestilling

Alle priser på websitet angives inklusive moms.

Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.

Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: dansk

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten/bestillingen efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten/bestillingen pr. e-mail, så send en e-mail til kontakt@mejnerts.dk

Der tages forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer & trykfejl

Fortrydelsesret

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Hvis du har købt en varer via Internetbutikken hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres.

Du kan også sende den retur med posten eller du kan vælge selv at returnere det på vores adresse:

Mejnerts Mølle
Forsingevej 4
4470 Svebølle

Ved udnyttelse af returretten er det forbrugeren der betaler fragten. Vi anbefaler at der benyttes Post Danmark pakkepost da det er den billigste forsikrede forsendelsesform med Track and Trace facilitet.

Betaling / Sikkerhed:

Du kan vælge at betale for din ordre med

• Betaling med betalingskort (Dankort, VISA, MasterCard, etc.)

Ved køb med betalingskort, skal du indtaste dine kortoplysninger. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Oplysningerne er ikke tilgængelige for Mejnerts Mølle, da transaktionen overgår til DanDomain (betalingsgateway) og PBS (Pengeinstitutternes Betalingsservice). DanDomain og PBS kontrollerer at oplysningerne vedrørende betalingen er i orden, før ordrebehandlingen fortsætter.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra mejnerts.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Persondatapolitik:

For at du kan indgå en kontrakt/bestilling med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

navn
adresse
telefonnummer
email-adresse

Mejnerts betragter alle kundeinformationer som fortrolige, og disse vil ikke blive misbrugt eller videregivet til andre.

Har du købt varer hos Mejnerts har vi ifølge regnskabsloven pligt til at opbevare disse informationer (faktura og ordrebekræftelse d.v.s. Navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mail.) i minimum 5 år. Oplysninger herfra anvendes også til at sende varen til dig, men vil ikke blive brugt i forbindelse med markedsføring etc. Du kan til enhver tid anmode om indsigelse samt få en kopi af disse data. Dette gøres ved, at du sender en e-mail til kontakt@mejnerts.dk.

Alle aktiviteter på Mejnerts hjemmeside registreres i en logfil. Logfilerne bruges kun til anonyme statistiske formål. Logfilerne indeholder informationer om din IP-adresse, dato og tid, hvilke sider på www.mejnerts.dk du har kigget på, tid brugt til download, mængden af data downloaded, anvendt browser samt belastning af databaseserveren. Disse oplysninger gemmes i op til 2 år, men bemærk at vi ikke forsøger at koble disse oplysninger til dig som person. Oplysningerne bruges til at forbedre hjemmesiden med: sætte links, gøre load tiden mindre, tune databasen og dimensionere vores servere etc.

Mejnerts hjemmeside anvender cookies (en lille tekst som sendes til din computer, når du besøger vores hjemmeside). Vi registrerer IKKE oplysninger ved hjælp af denne tekst, og den tjener kun det formål at få siden til at fungere.