fbpx
Opskrift

Mejnerts Myslibar

Mejnerts Myslibar med et strejf af appelsin er et lækkert lille pift til madpakken.

Opskriften er udviklet af Johanne Lorentzen, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus.

Fremgangsmåde Myslibar

Tænd ovnen på 150 grader varmluft.

Bland alle de tørrede ingredienser sammen.

Tilsæt appelsinsaft og mix det godt sammen med en ske.

Opvarm sirup i en gryde og hæld siruppen over blandingen og mix det godt sammen med en ske.

Beklæd en form/ildfast fad (her anvendes rugbrødsform) med bagepapir.

Kom blandingen i og form den til en samlet firkantet masse (ca. 3-4 cm i højden).

Læg evt. et stykke bagepapir ovenpå blandingen og klem – dermed undgår du blandingen klistrer fast.
Myslibarerne bages i 12-15 minutter til de er let gyldne.

Lad myslibarerne køle helt af inden de skæres ud, evt. i køleskab.

 

Tip til madpakken
Klip et lille stykke bagepapir og fold rundt om de enkelte myslibare. Så er den lidt lettere at spise, når man har den med i madpakken.

Print opskrift