fbpx
Opskrift

Perlebygsdeller – kødfri

Kødfrie perlebygsdeller har en skøn rund smag. Hvis du straks spotter oliven, pesto og osten og tænker ”nej tak” – så giv dem lige en chance! De 3 ingredienser er med til at give en dejlig konsistens og masse af smag til dellerne.

Fremgangsmåde:

Hvis du har en foodprocessor, finder du den frem, og “pulsér” blomkålen og persillen heri til det er helt fint. Du kan også sagtens rive blomkålen på det fine rivejern og hakke persillen i hånden. Find en skål og kom Perlebyg, pesto, blomkål og persille heri. Riv manchego osten fint i. Hak oliven fint og kom dem i skålen sammen med æg, mel, salt og peber. Rør det hele godt sammen. Varm en pande op med smør og steg dem ved mellem-hård varme indtil de får en flot skrope ca 2-3 minutter på hver side. Server med en skøn salat, i en burger eller kom dem med i madpakken som en håndhapser.

Print opskrift

Bestil til opskriften

Perlebyg – 500 g

35,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Perlebyg – Kasse (6×500 g)

205,00 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv