fbpx
Opskrift

Perlebygsdeller – kødfri frikadeller

Perlebygsdeller har en skøn rund smag, hvor man ikke rigtig tænker over, at de er kødfrie. Hvis du straks spotter oliven, pesto og osten og tænker ”nej tak” – så giv dem lige en chance! De er nemlig testet af på en som både er ’oliven-hader’ og ikke kan lide ost … og der røg 3 deller fluks! Oliven er med til at give en dejlig konsistens til dellerne og man kan ikke smage dem. Jeg håber du kan lide dem.

Fremgangsmåde:

Hvis du har en foodprocessor, finder du den frem, og “pulsér” blomkålen og persillen heri til det er helt fint. Du kan også sagtens rive blomkålen på det fine rivejern og hakke persillen i hånden. Find en skål og kom Perlebyg, pesto, blomkål og persille heri. Riv manchego osten fint i. Hak oliven fint og kom dem i skålen sammen med æg, mel, salt og peber. Rør det hele godt sammen. Varm en pande op med smør og steg dem ved mellem-hård varme indtil de får en flot skrope ca 2-3 minutter på hver side. Server med en skøn salat, i en burger eller kom dem med i madpakken som en håndhapser.

Print opskrift

Bestil til opskriften

Perlebyg – 500 g

34,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv
Perlebyg – Kasse (6×500 g)

34,95 kr

DKK inkl moms

Tilføj til kurv