Opskrift
Dobbelt Rug Cookies
Denne cookie er rustik og uimodståelig!
Den er en hyldest til den dybe smag af rug. Kombinationen af vores økologiske rugmel fuldkorn og økologiske karamelrug, får den det bedste fra rugens verden. Sprød og fyldt med smag.
Derudover er rug fyldt med kostfibre, da rug har op til 4 gange flere kostfibre end hvede mere alt efter formaling.
denne dobbelte rug cookie har en grovere og rustik struktur. Den er sprød udenpå og karameliseret i konstensen.
Oplagt til den der elsker en småkage med kant og karakter.
Sådan laver du Dobbelte Rug Cookies
Smør, sukker, brun farin, samt vanilje sukker piskes sammen. Massen skal være lys og luftig.
Tilsæt ægget og pisk videre til dejen er samlet og ensartet.
Bland de tørre ingredienser og vend dem herefter i dejen.
Dejen kan virke lidt tør, men skal blot have lidt tid. Dejen kan med fordel laves dagen før, så den trækker smag på køl.
Del dejen i ca. 20 kugler og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft ca. 10 min.
Kagerne skal være lysebrune i kanten, og stadig bløde i midten når du tager dem ud.
Lad dem køle et par minutter på bagepladen inden de sættes til at køle yderligere af på en bagerist.
Opbevares i kagedåse eller anden lufttæt beholder.
Print opskrift