Karamel Cheesecake
Opskriften på Karamel Cheesecake er udviklet af Amanda Bonde Jacobsen, Astrid Gaardsdal og Ninna Eva Alexandersen, studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. En Cheesecake...
Se opskrift
Granola med Karamelrug
Brug den på yoghurt, skyr eller desserter. Granola med Karamelrug er fyldt med smag, blandt andet fra vores økologiske Karamelrug. Det er en lys maltmel...
Se opskrift
Hvedekerner i flødeskum med bagt æble og sprødt marcipandrys
Opskriften på Hvedekerner i flødeskum med bagt æble og sprødt marcipandrys er udviklet af studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. Hvedekerner i flødeskum Hvedekerne...
Se opskrift
Bananpandekager med hvedeklid og karamelliserede æbler
Opskriften på Bananpandekager er udviklet af Celine Holst Elkjær, Emilie Ellingesøe, Jakob Strandby & Janni Pilskov – Studerende på Ernæring og Sundhedsuddannelsen i Aarhus. Bananpandekager...
Se opskrift