Opskrift

Snoede pesto stænger

Snoede pesto stænger med økologisk Hvede Signaturbrødblanding

Denne opskrift tager udgangspunkt i vores økologiske hvede brødblanding, og er et twist der gør det nemt at lave et godt mellemmåltid eller snack.

De snoede pesto stænger er perfekte til picnic kurven, som tilbehør til grill og salater eller som en hurtig snack til madpakken.

 

Sådan laver du nemme økologiske snoede pesto stænger

Kom gær og vand i en skål og rør til gæren er opløst, herefter tilsættes brødblandingen og dejen æltes, som anvist på posen.

Lad dejen hæve i ca 1 time, til dobbelt størrelse.

Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca 35 x 45 cm.

Smør pesto ud på dejen, fold herefter dejen så der bliver tre lag.
(dette gøres ved først at fold 1/3 ind over dejen og herefter løften den sidste 1/3 oven på)

Skær dejen ud i 12 strimler, træk en smule i strimlerne og sno dem.

Pesto stængerne placeres på en bageplade, lad dem efterhæve i ca 30 minutter.

Pensl stængerne med æg of bag dem til de er gyldne og sprøde i ca. 15 minutter ved 200 grader.

 

Print opskrift

Økologisk Hvede Signatur

Vores brødblanding gør det nemt at lave koldhævede boller og brød, og kan twistes til mange typer bagværk...nemt og bekvemt. Køb her

Flere opskrifter

Brunsviger med Brødblanding

Nem måde at lave en lækker og smagfuld brunsviger. Find opskriften her

Rug-choko snack med brødblanding

Et twist på vores økologiske Softkernerugbrød giver denne madpakkevenlige rug-choko snack. Find opskriften her

5-kernebrød med brødblanding

Super enkelt brød fyldt med kerner, brug vores økologiske Hvede Signaturbrød og 5-kerneblanding samt vand og gær. Find opskriften her.

Mejnerts - Mølle og landbrug

Økologisk landbrug

Vi har dyrket vores egne økologiske marker siden 1999, og dyrker alt vores korn til møllen selv på vestsjælland. Læs mere

Stenkværn i møllen

Vi formaler alt vores mel på stenkværn i vores egen mølle. Det er en skånsom formaling der giver med med masser af smag, struktur og næring. Læs mere

Fra Muld til Mund

Både landbrug og mølle holder til på Viskingegården, det giver den kortest mulig rejse Fra Muld til Mund. Læs mere

Naturlig omtanke

Med solceller på gårdens mange tage, bistader langs vores økologiske marker, genanvendelig emballage og brug af restprodukter, har vi fokus på så cirkulær en produktion som muligt.