Opskrift
Snoede pesto stænger
Snoede pesto stænger med økologisk Hvede Signaturbrødblanding
Denne opskrift tager udgangspunkt i vores økologiske hvede brødblanding, og er et twist der gør det nemt at lave et godt mellemmåltid eller snack.
De snoede pesto stænger er perfekte til picnic kurven, som tilbehør til grill og salater eller som en hurtig snack til madpakken.
Sådan laver du nemme økologiske snoede pesto stænger
Kom gær og vand i en skål og rør til gæren er opløst, herefter tilsættes brødblandingen og dejen æltes, som anvist på posen.
Lad dejen hæve i ca 1 time, til dobbelt størrelse.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca 35 x 45 cm.
Smør pesto ud på dejen, fold herefter dejen så der bliver tre lag.
(dette gøres ved først at fold 1/3 ind over dejen og herefter løften den sidste 1/3 oven på)
Skær dejen ud i 12 strimler, træk en smule i strimlerne og sno dem.
Pesto stængerne placeres på en bageplade, lad dem efterhæve i ca 30 minutter.
Pensl stængerne med æg of bag dem til de er gyldne og sprøde i ca. 15 minutter ved 200 grader.
Print opskrift