Opskrift

Softkernerugbrød med kærnemælk og chiafrø

Opskriften her er et twist på vores økologiske Softkernerugbrød. Brødblandingen giver et lækkert rugbrød som det er, men hvis du ønsker at nuancere smagen af dit rugbrød, kan dette twist være en mulighed.

Kærnemælken giver en lækker syrlighed, så du får et friskt og anderledes rugbrød. Chiafrø i rugbrødet bidrager med flerumættede omega 3-olier.

 

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser røres sammen, fyldes i en smurt form og stilles overdækket til hævning, i ca. 1 timer hvis du bruger gær. bruger du surdejs skal den hæv til der kommer 5-6 må huller i dejens overflade (ca. 4 timer).

Bages ved 180 grader almindelig ovn i 1 time og 15 minutter eller til det har en kernetemperatur på 98-99 grader.

Print opskrift

Økologiske brødblandinger

Økologisk Hvede Signaturbrød

Brødblanding til det bagværk, der er smagt til med tørret surdej, som underbygger det færdige brøds kornfulde smag.

30,95 kr

DKK inkl moms

Vælg muligheder
Økologisk Softkernerugbrød

Økologisk Softkernerugbrød er et kernefyldt mørkt rugbrød med god smag og luftig krumme.

26,95 kr

DKK inkl moms

Vælg muligheder
Økologisk Basis-rugbrød

Økologisk Basis-rugbrød er en stærk grunddej, som giver dig mulighed for at være kreativ i køkkenet. Lav et blødt rugbrød eller tilføj kerner eller gulerødder, lige som du har lyst til.

26,95 kr

DKK inkl moms

Vælg muligheder
Økologisk Solsikkerugbrød

Mejnerts økologiske Solsikkerugbrød er en blanding, som giver dig et let og lækkert rugbrød.

26,95 kr

DKK inkl moms

Vælg muligheder

Flere opskrifter

Gulerodsrugbrød

Gulerods-rugbrødet er bagt på Basis-rugbrøds blandingen, som primært indeholder rugmels-typerne Rugmel Sigtet og Rugmel Fuldkorn. Den gode økologiske opskrift har vi sat for dig. Tilsæt vand og gær. Så kan der bages. Det færdige rugbrød er blødt, saftigt og lækkert på et hvert middagsbord. Fremgangsmåde: Alle ingredienser røres grundigt sammen, fyldes i en bageform og...

Rugbrødsnack med tørret frugt og chokolade

En super nem opskrift på en lækker snack der tager udgangspunkt i vores økologiske brødblanding Softkernerugbrød. Sådan laver du en rugbrøds-snack Alle ingredienser røres sammen. Sæt dejen i ‘klatter’ på en bageplade beklædt med bagepapir eller fyld den i muffinforme. Stilles overdækket til hævning. 1 time for den med gær, mens den med surdej skal...

Focaccia - Hvede Signaturbrød

Focaccia-brødet er bagt på Mejnerts Hvede Signaturbrøds-blanding og gør det nemt for dig at lave et lækkert madbrød, som kan bruges som tilbehør til aftensmaden eller som en lækker snack i madpakken. Fremgangsmåde: Alle ingredienser æltes sammen ved medium hastighed i ca. 8 min. Vær opmærksom på dejens temperatur undervejs. Den må ikke overstige 29-30...