Opskrift

Softkernerugbrød med honning og ristet sesam

Et twist på vores økologiske Softkernerugbrøds brødblanding. Vores brødblanding giver et rigtig dejligt rugbrød som det er, men du kan nuancere oplevelsen og smagene på flere måder. Denne opskrift giver mere sødme og flere kerner

 

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser røres sammen, fyldes i en smurt form og stilles overdækket til hævning. Brødet skal hæve i 1 time hvis du bruger gær, og hvis du bruger surdej skal det hæve til der kommer 5,6 små huller i dejens overflade (ca. 4 timer).

Bages ved 180 gradere almindelig ovn i 1 time og 15 minutter, eller til det har en kernetemperatur på 98-99 grader.

 

Print opskrift

Økologiske brødblandinger af mel formalet på stenkværn

Økologisk Softkernerugbrød

Økologisk Softkernerugbrød er et kernefyldt mørkt rugbrød med god smag og luftig krumme.

26,95 kr

DKK inkl moms

Vælg muligheder
Økologisk Hvede Signaturbrød

Brødblanding til det bagværk, der er smagt til med tørret surdej, som underbygger det færdige brøds kornfulde smag.

30,95 kr

DKK inkl moms

Vælg muligheder
Økologisk Basis-rugbrød

Økologisk Basis-rugbrød er en stærk grunddej, som giver dig mulighed for at være kreativ i køkkenet. Lav et blødt rugbrød eller tilføj kerner eller gulerødder, lige som du har lyst til.

26,95 kr

DKK inkl moms

Vælg muligheder
Økologisk Solsikkerugbrød

Mejnerts økologiske Solsikkerugbrød er en blanding, som giver dig et let og lækkert rugbrød.

26,95 kr

DKK inkl moms

Vælg muligheder

Flere opskrifter

Gulerodsboller på brødblanding

Brug vores økologiske hvedebrødblanding til at twiste til gulerodsboller

Rugsnack

En nem snack, baseret på vores Softkerne rugbrødsblanding

Surdejsboller med fuldkorn

Har du styr på surdejsbagningen? Lav disse lækre surdejsboller med masser af smag, struktur og næring fra fuldkorns melet.