Stedet, hvor du bliver inspireret til at bage endnu bedre!
Surdejsbagning
Vælg det rigtige æltetempo
Skal din røremaskine køre hurtigt eller langsomt? Find svaret her.
Den perfekte afbagning
Her er koden, du skal knække.. For at opnå perfekt afbagning.
Surdej på pause
Skal du på ferie? Se, hvordan du sætter din surdej på pause.
Surdejsfording og planlægning
Hvornår skal jeg fodre min surdej, hvis jeg skal bage i morgen?
Bestil din surdej her
Vores surdejs-kit indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt fra start med surdejsbagning.
Vigtige Roller i Fermenteringen
Skal du blive endnu bedre til at bage med surdej, så skal du have styr på fermenteringen!
Høste og Bag - Det gode brød fra muld til mund.
Hvor kommer smagen fra?
Den gode smag kommer fra marken. Kornets smag udvikler sig i stille forårsregn og i brændende sommersol. Når du åbner en pose Mejnerts mel, vil du kunne dufte det. Stenkværnet mel indeholder kornets naturlige aroma. Det gør en forskel for dit brød. Læs mere om metoden her.
Surdejsbrød i maven
Bliver du oppustet af hvidt brød? Rebekka Brokman har delt surdejs-viden om de fordele ved surdej, som hverken kan ses eller smages.
Forstå din surdej
Har du masser af surdejs-spørgsmål? Find svaret her.