fbpx

Rugbrød med Hvedesurdej?

Kan man det og i så fald, hvordan? Find svaret her.

Hvad betyder autolyse?

Her finder du ordforklaringer på begreber fra bagningens univers.

Sådan starter du din surdej

Her finder du din guide til at komme sikkert i mål med opstart af surdej.

Surdej som krydderi

Viste du, at du kan bruge surdej som krydderi? Læs mere her.

Hvor kommer smagen fra?

Den gode smag kommer fra marken. Kornets smag udvikler sig i stille forårsregn og i brændende sommersol. Når du åbner en pose Mejnerts mel, vil du kunne dufte det. Stenkværnet mel indeholder kornets naturlige aroma. Det gør en forskel for dit brød. Læs mere om metoden her.

Surdejsbrød i maven

Bliver du oppustet af hvidt brød? Rebekka Brokman har delt surdejs-viden om de fordele ved surdej, som hverken kan ses eller smages.

Forstå din surdej

Har du masser af surdejs-spørgsmål? Find svaret her.